reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

reklama
Maja też narazie w małym foteliku, choć kawał z niej kobity;-)! trochę robi się ciasno w garderobie wierzchniej, ale lato tuż tuż:tak:. I też myślałam o zmianie tak na roczek! ale przy jej rozmiarach przydałoby się wcześniej! tyle, że my mało podróżujemy

Kamilek od dzisiaj jezdzi w foteliku z firmy Ramatii już co kupiłam na allegro. Jestem zadowolona. Jest regulowane oparcie i mały jest w nim na pół leżąco. Planuje sprzedać wózek i kupic parasolkę z Coneco Solar albo jakiś Chicco. Powiem, że jestem z mojego Mikado Oxford zadowolona bardzo ale na podróze jest duży choć składa się fajnie ale i tak jest duży.
A to kupiłam zamówiłam ostatnio na allegro na zajączka od kilku osób z rodziny i dostanie to po świetach bo póżno zamówiłam.

KRZESEŁKO DO KARMIENIA + STOLIK BeeBee FUTURO !!! (180005685) - Aukcje internetowe Allegro

NOWY CHICCO SAMOCHODZIK-JEZDZIK 4 w 1!!! Jaka cena (182287507) - Aukcje internetowe Allegro

Baśka jeździk fajowy a i krzesełko suuuuper.:tak: :-) Kurcze jak patrzę na te Wasze krzesełko to moje (tzn. Alicji) przestaje mi sie podobać:no: :baffled: :dry:. Szkoda, że sama go nie wybierałam.:baffled:

My zafundowaliśmy Przemkowi krzesełko z cyklu wielofunkcyjne,tzn. terz w nim siedzi i je a potem zamieni się w stolik i krzesełko. Kosztowało 170 zł ,postaram się wkrótce zaprezentować na fotce jak wygląda.

My miesiac temu kupilismy Maciusiowi nowy fotelik samochodowy 9-18kg firmy Ramatti, kolor Red Magic. Jest super! Zanim sie zdecydowalismy na niego, to w sklepie postawilismy kolo siebie 3 roddzaje fotelikow: Deltim, Ramatti i Coneco, i w kazdym po kolei sadzalismy Maciusia, no i ten Ramatti wypadl najlepiej. Ma najlepiej regulwana poziom siedzenia, tzn, jako jedyny ma pozycje polezaca. Jak wybralimy, to ten ktory najlepiej wypadl zakupilismy na allegro, bo taniej i duzo gratisow. I w podrozy sprawdzil sie na medal, bo Maciejek w wygodzie spedzil w nim podroz nad morze i z powrotem(razem 800km)!!! A onosnie jazdy przodem, co z tego, ze zalecane do 9 miesiecy jest jazda tylem(choc nie slyszalam o tym), skoro dziecko sie nie miesci w nosidelku. A jesli nie miesci sie, to tez taka jazda nie jest bezpieczna. W foteliku Ramatti, glowa Maciejka mniej lata na boki, niz latala jak byl maly i jezdzil w nosidelku.

A krzeselko do karmienia dostalimy od znajomej bo kupila swojemu dziecku nowe(to co nam dala ma uszkodzona gabke na oparciu i musimy tylko wymienic),ale jest drweniane, bez szelek i zabezpieczenia(trzeba dokupic)i jest drewniane. Mysle ze nadaje sie dopiero dla dobrze siedzacego dziecka okolo roku. Narazie karmie Maciusia w starym foteliku nosidelku-lezaczku a czasem na kolanach.

Ja Julinci jeszcze nie zmieniłam fotelika i nie zakupiłam krzesełka do karmienia choc to drugie bardziej sie nam przyda bo samochodu nie posiadam ale za to zainwestowałam w spacerówke kupiłam peg perego pliko3 i jestem baaardzo zadowolona jest leciutka duzo miejsca ma skałda sie jak parasolka poprostu na podróz pociagiem idealana i warto było zainwestowc w taki wózek

reklama
A my dzis wybraliśmy się do sklepu w celu przymiarki wózka:-D:-):-):-):-) ale nic z tego bo nie było, wszystko wykupione;-) Pan powiedział, że mamy pecha bo wczoraj jeszcze były 4 a dziś zerooo:-D:-) doipero będa w maju, co za wieś te Gliwice, heheee ale za to przymierzyliśmy Liwkę do fotelika Coneco i bierzemy ale oczywiście z allegro, bo cena ta sama i jeszcze gratisy dodaja:tak::tak:
A co do krzesełka do karmienia to zaopatrzyliśmy się w takie "przedpotopowe" tzn takie jakie ja miałam jak byłam mała, moim zdaniem jest super, jak mąż skończy je donawiać to wkleję zdjęcia;-)

Do góry