Tak ma regulowane oparcieRenee ja chciałam dopytać... ten fotelik Deltima ma regulowane oparcie?
reklama
My mamy Coneco jak na focie i jest super..Edi swietny fotelik, bardzo mi sie podoba :-) zastanawiam sie rowniez nad nim. Bylismy zdecydowani z G. na Deltima (takiego jak ma Renee) ale ostatnio posiedzialam troche na Allegro i poprzegladalam wszystkie foteliki... No i teraz to juz kompletnie nie wiem ktory wybrac
Renee nie musisz robic sesji specjalnie dla mnie, choc fakt ze chcialas to zrobic jest bardzo milusi :-) jestes kochana;-) ja myslalam ze masz juz jakies fotki Ali w tym foteliku, chyba nawet kiedys je wklejalas gdzies na forum
lucy79
Fanka BB :)
My też jeszcze nie mamy nowego fotelika, ale Oliwia jeszcze swobodnie mieści się w tym pierwszym a mamy maxi-cosi i jest super bo mozn ago wpiąc na stelaż xlandera:-)
A tak wogóle to planujemy zakup CONECO dokładnie tak sam jak ma Natalka i kolor chyba też taki sam będzie
A tak wogóle to planujemy zakup CONECO dokładnie tak sam jak ma Natalka i kolor chyba też taki sam będzie
No moja mała już jeździ odkąd go tylko kupiliśmy :-)Kurcze dziewczyny to wasze Maluchy juz jeżdżą w tych fotelikach? Bo moja Anielka ciągle w orzeszku... myślałam, żeby tak dopiero na lato kupić...
Mju kobieta , która sprzedawała nam fotelik poinformowała ze dziecko powinno skonczyc 9 miesiecy zeby jeżdzic przodem do kierunku jazdy, a waga jest sprawa podrzedna. Z tego powodu bacznie obserwuję Natalkę jak jedziemy ale trzyma ładnie główkę , czasami podkładam jej pieluszkę i wtedy jest zablokowana..wiec masz jeszcze czas jakie 2 miesiace na pewno..Kurcze dziewczyny to wasze Maluchy juz jeżdżą w tych fotelikach? Bo moja Anielka ciągle w orzeszku... myślałam, żeby tak dopiero na lato kupić...
reklama
Megi80
Mama Krzysia i Oleńki
Kurcze dziewczyny to wasze Maluchy juz jeżdżą w tych fotelikach? Bo moja Anielka ciągle w orzeszku... myślałam, żeby tak dopiero na lato kupić...
Mju moja Ola też jeszcze w orzeszku podróżuje :-) . A Krzyś to tak sobie jeździł do ukończenia roczku (dostał fotelik na urodziny)
Podziel się: