reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

reklama
Edi swietny fotelik, bardzo mi sie podoba:tak: :-) zastanawiam sie rowniez nad nim. Bylismy zdecydowani z G. na Deltima (takiego jak ma Renee) ale ostatnio posiedzialam troche na Allegro i poprzegladalam wszystkie foteliki... No i teraz to juz kompletnie nie wiem ktory wybrac:baffled:
My mamy Coneco jak na focie i jest super..:-D

Renee nie musisz robic sesji specjalnie dla mnie, choc fakt ze chcialas to zrobic jest bardzo milusi :tak: :-) jestes kochana;-) ja myslalam ze masz juz jakies fotki Ali w tym foteliku, chyba nawet kiedys je wklejalas gdzies na forum :confused:

Luczynko te stare fotki to mogę wkleić jeszcze raz, nie ma sprawy:-D, myślałam, że chciałaś jakieś nowe obejrzeć. Ale postaram się pstryknąć kilka nowych:tak: ;-) :-)

Luczynko znalazłam foty z fotelikami w roli głównej, juz chyba kiedys wklejałam. Natalka lubi strasznie swoj fotelik i jazde w nim, a ja uważam ze spełnia normy i jest ok. :-)

Kurcze dziewczyny to wasze Maluchy juz jeżdżą w tych fotelikach? Bo moja Anielka ciągle w orzeszku... myślałam, żeby tak dopiero na lato kupić...:confused: :baffled:

My też jeszcze nie mamy nowego fotelika, ale Oliwia jeszcze swobodnie mieści się w tym pierwszym a mamy maxi-cosi i jest super bo mozn ago wpiąc na stelaż xlandera:-)
A tak wogóle to planujemy zakup CONECO dokładnie tak sam jak ma Natalka i kolor chyba też taki sam będzie:-D:-D:-D:-D

Kurcze dziewczyny to wasze Maluchy juz jeżdżą w tych fotelikach? Bo moja Anielka ciągle w orzeszku... myślałam, żeby tak dopiero na lato kupić...:confused: :baffled:
Mju kobieta , która sprzedawała nam fotelik poinformowała ze dziecko powinno skonczyc 9 miesiecy zeby jeżdzic przodem do kierunku jazdy, a waga jest sprawa podrzedna. Z tego powodu bacznie obserwuję Natalkę jak jedziemy ale trzyma ładnie główkę , czasami podkładam jej pieluszkę i wtedy jest zablokowana:)..wiec masz jeszcze czas jakie 2 miesiace na pewno..:tak:

reklama
Do góry