reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

Ja tez chodzika Kamilkowi nie planuję kupować . W planie mam fotelik samochodowy i krzesełko do karmienia i ewentualnie takie autko jezdzik co za nim Kamilek mógłby chodzić trzymając się go. Moja koleżanka ma i jej córeczka która ma 10 mcy już chodzi bo dużo używała tego autka-jeżdzika od swojego kuzyna.

reklama
Basiu baardzo mi sie podoba ten fotelik, jest naprawde swietny. Ja bede kupowala Oliwii w maju lub czerwcu bo narazie nie wazy jeszcze nawet 9kg no i miesci sie w tym foteliku ktory ma obecnie :tak: Ale juz sobie zapisalam dane tego sprzedawcy bo nie wiem czy nie skusze sie potem wlasnie na ten fotelik :tak:

Luczynko - cieszę sie, ze ci się podoba ;-) Kamilek też nie waży jeszcze 9kg ale kupiłam już bo była fajna cena i zeby juz mieć jeden zakup z głowy bo jeszcze muszę kupić małemu krzesełko do karmienia potem :-)

Oliwka krzeselko do karmienia dostanie na Wielkanoc od prababci (mojej babci) a chodzik od babci (mojej mamy). Wiec my musimy kupic tylko fotelik do samochodu ale jeszcze z tym poczekamy. Jedynie tesciowie nie planuja niczego kupowac Oliwii a jak juz kiedys pisalam maja kasy od zaje..... . Pelno kasiury na koncie i kilkatysiecy Euro w domu a wnuczce kupia cos raz na ruski rok i to z wielka laska. Powiem Wam ze mam gdzies te ich pieniadze i wole zeby nic JEj nie kupowali. W tym tygodniu kupiloi Jej jeansowe ogrodniczki (naprawde ladne) za 20zl a caly dzien gadali o tym ze kupili Jej to bo musza Ja przeciez rozpieszczac :baffled: Zaznacze ze kupili te spodnie po tym jak moja mama dala nam 50 zl na paczke Pampersow, oni to widzieli i zaraz pojechali do sklepu :no: A mojego G. az krew zalewa z tego powodu bo wie na co stac jego rodzicow a Oliwia ich jedyna wnuczka nic od nich nie dostaje.SMutne, i zal mi Go bo widze jak go to boli :-(

LUCZYNKO kochana kiedys mi napisałaś :olej to sikiem prostym (chyba tak to było :confused: :laugh2: ) A co do fotelika, to ja nie będę kupować takiego 9-18 kg jak Basia bo mi szkoda pieniedzy, bo on jest tylko na chwilę tylko zrobie tak jak Renee taki 9-36 kg.

Dokładnie Mju, dlatego właśnie ja taki fotelik kupiłam, żeby już trzeciego nie musieć kupować,( a Wy dziewczyny niestety jeszcze jeden fotelik będziecie musiały później kupić) no i jeszcze dlatego że to jedyny fotelik w tym przedziale wagowym,w którym najmniejsze dziecko może siedzieć w pozycji półleżącej dzięki temu metalowemu stelażowi:tak: .Niedługo będziemy jechać do moich rodziców i nie wyobrażam sobie, żeby mała siedziała 5 godzin pod kątem prostym w foteliku, no i spała w takiej pozycji, bo ona zawsze mi w samochodzie śpi.:tak: :-D Właśnie czekam na przesyłkę, bo w każdej chwili mogą mi ją przywieść. Jak dojdzie to napiszę czy wart jest tych pieniędzy i czy faktycznie wyglada tak fajnie jak na zdjęciu.;-)

reklama
Do góry