reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

Ja tez chodzika Kamilkowi nie planuję kupować . W planie mam fotelik samochodowy i krzesełko do karmienia i ewentualnie takie autko jezdzik co za nim Kamilek mógłby chodzić trzymając się go. Moja koleżanka ma i jej córeczka która ma 10 mcy już chodzi bo dużo używała tego autka-jeżdzika od swojego kuzyna.

reklama
Basiu baardzo mi sie podoba ten fotelik, jest naprawde swietny. Ja bede kupowala Oliwii w maju lub czerwcu bo narazie nie wazy jeszcze nawet 9kg no i miesci sie w tym foteliku ktory ma obecnie :tak: Ale juz sobie zapisalam dane tego sprzedawcy bo nie wiem czy nie skusze sie potem wlasnie na ten fotelik :tak:

Luczynko - cieszę sie, ze ci się podoba ;-) Kamilek też nie waży jeszcze 9kg ale kupiłam już bo była fajna cena i zeby juz mieć jeden zakup z głowy bo jeszcze muszę kupić małemu krzesełko do karmienia potem :-)

Oliwka krzeselko do karmienia dostanie na Wielkanoc od prababci (mojej babci) a chodzik od babci (mojej mamy). Wiec my musimy kupic tylko fotelik do samochodu ale jeszcze z tym poczekamy. Jedynie tesciowie nie planuja niczego kupowac Oliwii a jak juz kiedys pisalam maja kasy od zaje..... . Pelno kasiury na koncie i kilkatysiecy Euro w domu a wnuczce kupia cos raz na ruski rok i to z wielka laska. Powiem Wam ze mam gdzies te ich pieniadze i wole zeby nic JEj nie kupowali. W tym tygodniu kupiloi Jej jeansowe ogrodniczki (naprawde ladne) za 20zl a caly dzien gadali o tym ze kupili Jej to bo musza Ja przeciez rozpieszczac :baffled: Zaznacze ze kupili te spodnie po tym jak moja mama dala nam 50 zl na paczke Pampersow, oni to widzieli i zaraz pojechali do sklepu :no: A mojego G. az krew zalewa z tego powodu bo wie na co stac jego rodzicow a Oliwia ich jedyna wnuczka nic od nich nie dostaje.SMutne, i zal mi Go bo widze jak go to boli :-(

LUCZYNKO kochana kiedys mi napisałaś :olej to sikiem prostym (chyba tak to było :confused: :laugh2: ) A co do fotelika, to ja nie będę kupować takiego 9-18 kg jak Basia bo mi szkoda pieniedzy, bo on jest tylko na chwilę tylko zrobie tak jak Renee taki 9-36 kg.

Dokładnie Mju, dlatego właśnie ja taki fotelik kupiłam, żeby już trzeciego nie musieć kupować,( a Wy dziewczyny niestety jeszcze jeden fotelik będziecie musiały później kupić) no i jeszcze dlatego że to jedyny fotelik w tym przedziale wagowym,w którym najmniejsze dziecko może siedzieć w pozycji półleżącej dzięki temu metalowemu stelażowi:tak: .Niedługo będziemy jechać do moich rodziców i nie wyobrażam sobie, żeby mała siedziała 5 godzin pod kątem prostym w foteliku, no i spała w takiej pozycji, bo ona zawsze mi w samochodzie śpi.:tak: :-D Właśnie czekam na przesyłkę, bo w każdej chwili mogą mi ją przywieść. Jak dojdzie to napiszę czy wart jest tych pieniędzy i czy faktycznie wyglada tak fajnie jak na zdjęciu.;-)

reklama
Do góry