reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

A co do fotelika, to ja nie będę kupować takiego 9-18 kg jak Basia bo mi szkoda pieniedzy, bo on jest tylko na chwilę tylko zrobie tak jak Renee taki 9-36 kg.

Mju, ja też teraz bym tak zrobiła, nie ma sensu chyba się rozdrabniać na te foteliki i kupić raz a dobrze. Przy Julce taka mądra nie byłam, a Romek będzie miał poniej foteliki.

reklama
Pati ma fotelik do 13kg,ale wygląda mi na mniej.Mało jeżdzimy autem i narazie nie kupujemy nowego.Poczekamy do wakacji na wyyjazd zobacze jak będzie wtedy duża.

Dostałam ten fotelik. Jest superowy. Bardzo sie cieszę, ze go kupiłam. Jest szeroki i Kamilek jeszcze w nim się topi. On jest do 4 lat a więc tak naprawdę to nie będę inwestowała jeszcze w jeden fotelik tylko kupię taką podstawkę pod pupę póżniej.
Renee - mój fotelik 9-18kg tez ma regulowane oparcie do 5 poziomów i moze w nim spać a więc fotelik nie jest w pionie. A jakbyś zobaczyła foteliki co piszą przedziały 9-18, 9-25 ,9-36 to naprawde nie są wcale dużo większe Ten co ty kupiłaś to pisze od 9-36 tylko dlatego ze jest tam już ta przystawka pod pupkę i to wszystko.

A do mnie fotelik jeszcze nie dotarł, chociaż facet wysłał mi przesyłkę w środę:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:, więc dzisiaj to już gościa z firmy kurierskiej po prostu opierd...... przez telefon:wściekła/y: :baffled: :wściekła/y: :baffled: :wściekła/y:, bo to już jest przegięcie na maksa.Tłumaczył się, że mu w ciągu tego tygodnia 3 kierowców odeszło z pracy, ale co mnie to do ch.....obchodzi, to jego problem i choćby sam musiał przesyłki rozwozić, to powinien zrobić wszystko, żeby dotarły na czas. To już szybciej by doszła gdyby pocztą została wysłana.Ale mi firma kurierska, która przesyłki nie może dostarczyć przez 5 dni-bo dojedzie do mnie dopiero w poniedziałek (o ile dojedzie:confused: :eek: :wściekła/y: :baffled: ), a od siedziby ich firmy w Sieradzu do mojej miejscowości jest 30 minut jazdy samochodem!:wściekła/y: Po prostu porażka na maksa!:wściekła/y:

Kupiłam dzisiaj małej kubek niekapek, ale coś zachwycona nie była:no: , najlepsza jest butelka:-D. Musze ją powoli do tego kubka przyzwyczajać, bo nie po to wydałam 20 zł żeby w szafce leżał:baffled: :-D

A mojej Anielce już się odwidziało obrażanie na butelkę i ciągnie soczek przez smok. Wiem, że to może nie najlepiej uczyc dziecko smoka, które już piło z niekapka ale ona niekapka tolerowała tylko jako kapka i mi się kilka razy zachłysnęła jak za dużo poleciało, więc z butlą czuję się bezpieczniejsza... ale może jutro spróbuję z niekapkiem - niekapkiem (namotałam:baffled: :laugh2: )

Bylismy w piatek z moja mama na zakupach w Auchan a ona jak zwykle biegala tylko po dziale dzieciacym i szukala czegos dla Oliwii :tak: :-) NO i znalazla cos boskiego :-) "Zestaw kapielowy" czy kaczuszke-myjke, kapcie w kaczuszki (tylko jeszcze troche za duze:-( ) i najwazniejsze... szlafroczek :-) Jest caly zolciutki a na kapturze jest umieszczony dziobek kaczki i oczka, jest przeslodki :happy:

Mija nie wiem czy dobrze go widac na zdjeciu ale Oliwia miala go zalozony na basenie a fotki juz wrzucialam na odpowiedni watek :tak:

reklama
No ja wreszcie dostałam dzisiaj fotelik kupiony na allegro i jest naprawdę fajowy, jak Alę do niego włożyłam, to śmiać mi się chciało, bo wygląda w nim jakby za chwilę miała się katapultować!:tak: :-D :laugh2: :-D Teraz tylko musimy przetestować go jeszcze w czasie jazdy.;-) :-)

Do góry