reklama
Edi, ale moim zdaniem wart jest tych pieniedzy poza tym my ten pierwszy fotelik kupiliśmy Ali taki trochę badziewny , bo wiedziałam, że za długo w nim jeździć nie będzie a następny chcieliśmy kupić trochę lepszy i braliśmy taki wydatek pod uwagę.;-) :-)Renee ja ten fotelik widzialm w sklepie w takiej samej cenie jak Ty zakupiłać i też mi się spodobał,tylko ta cena...
Adasiu- firmy Deltim
DELTIM MAŁY PODRÓŻNIK 9-36 kg - SUPERGRATISY (165877261) - Aukcje internetowe Allegro
:-)
DELTIM MAŁY PODRÓŻNIK 9-36 kg - SUPERGRATISY (165877261) - Aukcje internetowe Allegro
:-)
A ja właśnie kupiłam Anielce krzesełko do karmienia Babcie nam zafundowały w kolorze różowym :-)
KRZESEŁKO BABY DREAMS PEPE -WYS. 0zł+ 7 x GRATIS (172899683) - Aukcje internetowe Allegro
KRZESEŁKO BABY DREAMS PEPE -WYS. 0zł+ 7 x GRATIS (172899683) - Aukcje internetowe Allegro
baska
<mamusia Kamilka i Julci>
A oto nasz fotelik samochodowy. Załączam zdjęcia.
mju - krzesełko fajne my też amy upatrzone na allegro ale kupmy dopiero na zajączka ;-) jak uzbieramy kasy oto link:
KRZESEŁKO DO KARMIENIA BABY CESAR Wys.0zł! W-WA (168009890) - Aukcje internetowe Allegro
mju - krzesełko fajne my też amy upatrzone na allegro ale kupmy dopiero na zajączka ;-) jak uzbieramy kasy oto link:
KRZESEŁKO DO KARMIENIA BABY CESAR Wys.0zł! W-WA (168009890) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
Basiu, Mju ladne sa te Wasze krzeselka do karmienia. Ja jednak jestem pod tym wzgledem troche staromodna i preferuje krzeselka drewniane. Ja wogole kocham drewno i kolory drewnopodobne WIec przypuszczam ze Oliwka dostanie krzeselko z firmy Drewex lub Klupś (czy jakos tak)
Basiu Kamilek super prezentuje sie w tym foteliku, taki Mały WIelki Podroznik
Basiu Kamilek super prezentuje sie w tym foteliku, taki Mały WIelki Podroznik
Podziel się: