reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

Ja ze swojej(tzn. Alicji:-p ) spacerówki jestem bardzo zadowolona, a Ala jeszcze bardziej:-D , chociaż na razie jeździmy nią tylko po domu:-p :-D , no i "skulona" w niej wcale nie jest:no: , uwielbia w niej siedzieć, leżeć, spać i jeść:-D . Jak tylko odzyskam cyfrówkę to może wkleję jakieś zdjęcie.

reklama
Co do parasolek to też nie kupię bo okropnie wyglądajądzieci takie w nich skulone... Sama bym w takim czymś nie chciała siedzieć więc dzieciom też nie kupię.

Bo parasolka jest dobra jak dziecko już biega a w wózku tylko odpoczywa gdy idziemy gdzieś dalej. Ja tak u Julki stosowałam parasolkę.

My mamy dwie spacerówki. Jedna to jest z kompletu od Roana a druga to trójkołowa, którą dostaliśmy od wujka z niemiec zanim Anielka się urodziła... to starszy pan i myślał, żedziecko w takim wóxzku od razu może jeździć. :-D Ale ja podobnie jak Luczynka w parasolkę pewnie tez się kiedys tam zaopatrzę ae jak Anielka bedzie juz większa i własnie na jakies wyjazdy.

My też mamy spacerówkę z wózka wielofunkcyjnego, a parasolkę dostaliśmy gratis do kojca. Przyda się właśnie na jakieś wyjazd samochodem, bo zajmuje mało miejsca.

Ja słyszałam że dziecko lepiej żeby próbowało pierwszych kroków w kojcu niż w chodaku.Z drugiej stony jak pisałyście my byłyśmy z chodaków i nic nam nie jest.Spacerówki nie kupuję zobaczę jak sprawdzi się z wielofunkcyjnego.

Renee fajny ten fotelik,my tez powinniśmy zaczać myśleć nad fotelikiem.Niby nas zjest do 13kg.,ale Wojtusiowi jest już teraz niewygodnie,jakoś mało miejsca?;-) :-)
Dziewczyny a kupujecie cos do łózeczek zamiast karuzelki? bo mam wrażenie,żę Wojtek ze swojej wyrósł...:baffled: i myślę nad jakimś urządzeniem:baffled:

Renee świetny ten fotelik !! ja jeszcze mam tego pierwszego Deltima bo też jest do 13 kg.:tak:

reklama
Do góry