reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

Ja ze swojej(tzn. Alicji:-p ) spacerówki jestem bardzo zadowolona, a Ala jeszcze bardziej:-D , chociaż na razie jeździmy nią tylko po domu:-p :-D , no i "skulona" w niej wcale nie jest:no: , uwielbia w niej siedzieć, leżeć, spać i jeść:-D . Jak tylko odzyskam cyfrówkę to może wkleję jakieś zdjęcie.

reklama
Co do parasolek to też nie kupię bo okropnie wyglądajądzieci takie w nich skulone... Sama bym w takim czymś nie chciała siedzieć więc dzieciom też nie kupię.

Bo parasolka jest dobra jak dziecko już biega a w wózku tylko odpoczywa gdy idziemy gdzieś dalej. Ja tak u Julki stosowałam parasolkę.

My mamy dwie spacerówki. Jedna to jest z kompletu od Roana a druga to trójkołowa, którą dostaliśmy od wujka z niemiec zanim Anielka się urodziła... to starszy pan i myślał, żedziecko w takim wóxzku od razu może jeździć. :-D Ale ja podobnie jak Luczynka w parasolkę pewnie tez się kiedys tam zaopatrzę ae jak Anielka bedzie juz większa i własnie na jakies wyjazdy.

My też mamy spacerówkę z wózka wielofunkcyjnego, a parasolkę dostaliśmy gratis do kojca. Przyda się właśnie na jakieś wyjazd samochodem, bo zajmuje mało miejsca.

Ja słyszałam że dziecko lepiej żeby próbowało pierwszych kroków w kojcu niż w chodaku.Z drugiej stony jak pisałyście my byłyśmy z chodaków i nic nam nie jest.Spacerówki nie kupuję zobaczę jak sprawdzi się z wielofunkcyjnego.

Renee fajny ten fotelik,my tez powinniśmy zaczać myśleć nad fotelikiem.Niby nas zjest do 13kg.,ale Wojtusiowi jest już teraz niewygodnie,jakoś mało miejsca?;-) :-)
Dziewczyny a kupujecie cos do łózeczek zamiast karuzelki? bo mam wrażenie,żę Wojtek ze swojej wyrósł...:baffled: i myślę nad jakimś urządzeniem:baffled:

Renee świetny ten fotelik !! ja jeszcze mam tego pierwszego Deltima bo też jest do 13 kg.:tak:

reklama
Do góry