reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

reklama
Bylam wczoraj z moja mama na zakupach i widzialysmy przepiekny chodzik-czerwony, z roznymi zabawkami, melodyjkami i swiatelkami za 95zł. No i mama od razu zapowiedziala ze kupi Oliwce ten chodzik na WIelkanoc. A co Wy sadzicie na temat chodzikow? WIem ze kiedys byl juz ten temat poruszany ale niedlugo bedziemy mogly te chodziki juz kupowac i chcialabym wiedziec czy Wy bedziecie kupowac cos takiego Waszym dzieciaczkom?

Ja przy córce nie używałam chodzika i teraz też nie będę raczej. Jakoś nigdy nie czułam takiej potrzeby;-)

Krzyś miał chodzi ale urzywaliśmy go nie za często ale był dużooooooooooo tańszy a tez miał zabaweczki, melodyjki i takie tam :happy:. Teraz ten chodzik lezy na strychu ale dla Oli nie będe kupowała drugiego i jak bedzie taka konieczność to będzie korzystała z chodzika swojego starszego braciszka

My mamy chodzik po kuzynie Adasia i myślę, że będziemy go używać jako kolejna zabawkę. Poza tym babcia w tym czasie będzie mogła więcej zrobić.

Gdybym ja sama miala kupic Oliwii chodzik to pewnie by go nei miala, bo nie czuje ze ten przedmiot jest nam potrzebny do szczescia;-)ale skoro babcia sie oferuje to moze GO kupic. Na dole u tesciow jest dosc duzy przedpokoj i do tego planuja zrobic duzy salon wiec Oliwia bedzie miala gdzie w tym "biegac" ;-)

Zuzia dostala super chodzik od mojej chrzestnej,jako prezent powitalny. ;-) :tak:
A dzis moja Mama kupila Zuzance ... nocnik z Kubusiem Puchatkiem!!! :-D :-D :-D Taki o:

dsc00454editmh3.jpg

I taki Jej kupilam smoczek - rozmiar 2. :szok: :-p :-D

10_175_004_schaf.jpg

Co do chodaka to już mamy w posiadaniu:tak: . Dostałyśmy od mojej siostry. Kupiła go na allegro. Jest to taki chodak - bujak,więc jak dziecko juz siedzieć potrafi może się delikatnie kołysać. :-D

reklama
Ja najpierw czytałam o tym, że chodziki sa generalnie złe dla rozwoju dziecka ale jeszcze zapytałam rehabilitantki i ortopedy no i potwierdzili, ze wcale nie przyśpieszają nauki chodzenia a wręcz odwrotnie no i nie sa najzdrowsze dla postawy. Ja więc chodzika nie kupię na pewno

Do góry