Takie buciczki można kupic w H&M..i wiele innych cudnych rzeczyjak sprawdze ceny i modele to wkleje .Agutko butki sa bossssskie! badz dobra kolezanka i pochwal sie gdzie mozna dostac takie cuda
reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Takie buciki w H&M kosztuja 24,90zl. ;-) I to fakt - sa PRZEBOSSSSSSSKIE!
Bylam wczoraj z moja mama na zakupach i widzialysmy przepiekny chodzik-czerwony, z roznymi zabawkami, melodyjkami i swiatelkami za 95zł. No i mama od razu zapowiedziala ze kupi Oliwce ten chodzik na WIelkanoc. A co Wy sadzicie na temat chodzikow? WIem ze kiedys byl juz ten temat poruszany ale niedlugo bedziemy mogly te chodziki juz kupowac i chcialabym wiedziec czy Wy bedziecie kupowac cos takiego Waszym dzieciaczkom?
Megi80
Mama Krzysia i Oleńki
Krzyś miał chodzi ale urzywaliśmy go nie za często ale był dużooooooooooo tańszy a tez miał zabaweczki, melodyjki i takie tam . Teraz ten chodzik lezy na strychu ale dla Oli nie będe kupowała drugiego i jak bedzie taka konieczność to będzie korzystała z chodzika swojego starszego braciszka
Gdybym ja sama miala kupic Oliwii chodzik to pewnie by go nei miala, bo nie czuje ze ten przedmiot jest nam potrzebny do szczescia;-)ale skoro babcia sie oferuje to moze GO kupic. Na dole u tesciow jest dosc duzy przedpokoj i do tego planuja zrobic duzy salon wiec Oliwia bedzie miala gdzie w tym "biegac" ;-)
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Zuzia dostala super chodzik od mojej chrzestnej,jako prezent powitalny. ;-)
A dzis moja Mama kupila Zuzance ... nocnik z Kubusiem Puchatkiem!!! Taki o:
I taki Jej kupilam smoczek - rozmiar 2.
A dzis moja Mama kupila Zuzance ... nocnik z Kubusiem Puchatkiem!!! Taki o:
I taki Jej kupilam smoczek - rozmiar 2.
dzikidzik
mamula MAJULI
Co do chodaka to już mamy w posiadaniu . Dostałyśmy od mojej siostry. Kupiła go na allegro. Jest to taki chodak - bujak,więc jak dziecko juz siedzieć potrafi może się delikatnie kołysać.
reklama
Ja najpierw czytałam o tym, że chodziki sa generalnie złe dla rozwoju dziecka ale jeszcze zapytałam rehabilitantki i ortopedy no i potwierdzili, ze wcale nie przyśpieszają nauki chodzenia a wręcz odwrotnie no i nie sa najzdrowsze dla postawy. Ja więc chodzika nie kupię na pewno
Podziel się: