reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

reklama
Dziewczyny, jeśli chodzi o fpteliki - te 9 - 18 kg., to odradzam chicco. Miałam dla Julki - masakra - steropian rozwalający się już w pierwszym miesiącu użytkowania - wogóle ohyda, materiał na pokrowcu bardzo się niszczy.

A ja fotelik chicco dostane chyba w prezencie :szok: myslałam ze to dobra firma, no cuż darowanemu......
A mam jeszcze jedno pytanko czy trzeba wyprać posciel dzieciątka w proszku dla dzieci czy moze byc wyprane w innym? Moja szwagierka mi wyprała i wyprasowala ale nie w dzidziusiowym tylko w E :confused: a nie chce jej zwracac uwagi bo raz juz to zrobiłam a ona powiedziała ze to nie ma znaczenia w czym wypiore posciel :no:
Wszytkie ubranka wyprałam sobie w Lovelli

Oliwieczko ja wszystkie rzeczy dla dziecka prałam w jej proszku, łącznie z pościelą, rożkiem, a nawet ochraniaczami do łóżeczka.

Oliwieczka ja nadal piore wszystkie rzeczy Oliwci w Lovelli. Na samym poczatku miala wysypke wiec nawet nasza posciel pralam w Jej proszku bo czesto u nas spala:tak:

Moje dziecko zakochało się w spacerówce:eek: :-D :laugh2: , mogłaby w niej siedzieć cały dzień, jeść, a nawet spać:eek: . Jak mam problem żeby ją uśpić w spacerówce zasypia po kilku minutach, a do głębokiego wózka juz się w ogóle nie daje położyć:no: :baffled: . No i tylko w spacerówce zje mi wszystko bez problemów-cały słoiczek deserku i zupę mojej roboty (która za smaczna nie była:-D ). Normalnie jakiś zaczarowany ten wózek. Mogliśmy nie kupowac ani fotelika do karmienia ani kojca:-D :laugh2: :-D

Renee no to masz zarąbiście:-D ;-) :tak:
może i ja tego spóbuję przynajmniej na sen;-) :-)
Mój Wojtek ledwie się mieści w głębokim więc może to jest pomysł,żeby już spacerówkę zdjąć z szafy:-) a na spacery też chodzisz w spacerówce?

reklama
Edi nie, na spacery chodzę w głębokim, za wcześnie jeszcze na spacerówkę no i za zimno, nie wiem jak bym ją musiała opatulić żeby mi nie zmarzła w spacerówce:-)

Do góry