reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

Ja już myślęo spacerówce bo w godole to już ledwo upycham moje maluchy. Może jeszcze z miesiąc wytrzymam żeby było cieplej a do tego mam śpiwory do spacerówki więc może jakoś to będzie...

reklama
Ja jeszcze o spacerówce nawet nie myslalam :baffled: wydaje mi sie ze Oliwka jest jeszcze za Mała jak na spacerowke, musi dopiero dobrze siedziec zeby Ja tak wozic. A pozatym to ona jak tylko wychodzimy na spacer to zaraz zasypia wiec gleboki wozek jak najbardziej nam jeszcze odpowiada, no a Roan Marita ma dosc duza gondole wiec nie mamy jeszcze tego klopotu ;-) Wydaje mi sie jednak ze za miesiac lub dwa przeniesiemy sie na kolejny etap wozkowy ;-)

Luczynko, ja też o tej porze nie myślałabym o spacerówce,planowaliśmy kupować nowy wózek na wiosnę lub nawet dopiero na lato, ale Ala dostała ją na chrzciny od dziadków;-) , no a siedzi w niej tak jak w foteliku, czyli na razie jeszcze na półleżąco:tak: :-)

Renee wiem o co chodzi:tak: , a my w domu mamy bujaczek dla Oliwii wiec spacerowke jeszcze oszczedzimy ;-) kupilismy wozek gleboki, spacerowy i fotelik do samochodu razem. Wszystko firmy Roan. Pojechalismy do hurtowni i byla promocja wiec zaplacilismy 1200zl. Tzn 1000 na wozki dali tesciowie a 200 za fotelik dala moja siostra czyli chrzestna Oliwki. Wiec nam sie udalo :cool2: :-)

A Moja Zuzia,wzbogacila sie dzis o takie buciki. :-D :-D :-D

pantofelkich4.jpg

reklama
Do góry