reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

Edi kurteczka bossska:-) Wojtus wyglada w niej jak dorosly facet;-)

Agutko ja tez juz myslalam nad taka "szczoteczka do zabkow" ale jakis konkretnych krokow nie podjelam:zawstydzona/y: teraz Twoj zakup pewnie mnie zmobilizuje ;-) w niedzxiele jedziemy na zakupy to rozejrze sie za czyms takim:tak:

A co do fotelikow do samochodu to my chcemy kupic nastepny w kwietniu-maju i tez juz taki porzadny ale 500-600zl nie dam napewno bo najnormalniej w swiecie nas nie stac. Wydaje mi sie ze taki za ok 300zl.

reklama
Edi kurteczka bajer, strasznie mi się podobają sztruksowe ubranka dla maluchów.A Wojtek prawdziwy mężczyzna i jak poważnie w niej wygląda, super chłopak.
Agutko Ty jesteś motorem napędowym:) nawet bym nie pomyślała o szczoteczce ale skoro jest coś takeigo to sprawdzę.
Luczynka moja znajoma ma 6miesięczne dziecko, kupiła juz fotelik od 9-25kg. za 320zł. oglądałam jest naprawdę dobry, funkcjonalny i ma zachwane normy bezpieczeństwa, więc cena niekoniecznie musi świadczyć o jakości.My też musimy pomyśleć o foteliku bo coraz ciaśniej się robi:).A..co do zakupów to polecam wyprzedaż w Smyku, ceny nawet dostępne:).

Edi kurteczka fajowa, a jak mu w niej ładnie!:tak: :-)

Luczynko, dla mnie 600 zł za fotelik to też zdecydowanie za dużo.Ja widziałam fajny za 375 zł. w takiej kategorii wagowej jak pisze Cudek 9-25 kg.:-) Były też fajne za 305 zł, więc spokojnie za 300 zł kupisz coś sensownego:tak:

Renee a ja dziś u siebie w sklepie dla dzieciaków widziałam taki kojec jak wasz no i kosztował 310 zł! Nie wiem czy Ty kupowałaś na Allegro, ale jednak można tam oszczędzić - ten link co wkleiłaś - tam był chyba za 270 czy cos takiego. Ale fajny ten kojec naprawdę :)

Renee ja ostatnio widzialam fajny fotelik za 365zl ale poki co tylko sie rozgladam. Konkretnie bede szukac gdy bede pewna ze decydujemy sie juz na kupno :tak:

Jeżeli chodzi o kojce to super sprawa, my taki kupilismy na allegro razem z płozami do bujania, niestety trzeba było do niego dokupić materacyk bo ten turystyczny był bardzo twardy.Ale gość nam obniżył troszke cenę :tak:

Edi,kurtalka bosssssssska! :tak: Jednak ciucholandy to jest to! :tak: :-D

Luczynko,kupuj kupuj - polecam! :-D Mowie Ci,jaka to mi frajde sprawia! A Zuzi to juz maxymalnie. :-D Dzis "mylam" Jej dziaselka 3 razy - jak nalezy. :-D I kurde,tak Jej sie podobalo,ze az piszczala z zachwytu,hihi. :-D Oby lubila chodzic do dentysty,tak jak Mamusia. :-p :-D

Cudku,chyba,powinnam zmienic nick na MOBILIZATORKA. :-p :-D :laugh2:

Edi, albo mi się wydaje, albo ta kurtka będzie też dobra w przyszłym roku :laugh2: Bardzo mi się podoba. Muszę się kiedyś przejść na ciuchlandię, ale ja jestem maniaczka ciuchlandowa, jak juz pójdę to wpadam w ciąg i cały czas chodzę i kupuję wszystkim ciuchy :-) W dodatku uwielbiam grzebać w ciuchach - chodzę do swojej bardzo dużej ciuchlandii (to chyba jakaś sieć sklepów jest), gdzie ciuchy leżą na stołach zupełnie nie posegregowane - wychodzę wtewdu po godzinie grzebania z wypiekami na twarzy i reklamówą ciuchów (w części, jak się potem okazuje niepotrzebnych).

Luczynka - ja dziś oglądałam foteliki samochodowe. Widziałam za 329zł firmy Coneco zresztą na allegro możesz sobie je zobaczyc. Fajne są a cena nawet przystępna:-D I jest on od 9-25kg.

Renee- a jakiej firmy masz upatrzony fotelik:confused: :confused: :confused:

Agutko - a już się szczotkuje dziąsełka:confused:

reklama
Baska ja tam nie patrzę na firmę;-) , zresztą za taka cenę to pewnie jakaś super znana firma nie jest, poza tym ja i tak na firmach produkujących foteliki się nie znam:no:

Do góry