reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

Renee,ja te 4+ widzialam na stronie Rossmana. ;-) Jak bede w tym sklepie,to sobie na opakowaniu przeczytam,czym sie roznia 4 od 4+. ;-) 4 jest od 7-18kg,a 4+ jest od 9-20kg... Czyli tym sie na bank roznia,ale nie wiem,czy czyms jeszcze,hm...

reklama
Agutko z tego co widziałam na opakowaniu to niczym więcej może ilością;-)

Edytko,aaaa no to dobrze,ze tylko tym. ;-) Mniejszy dylemat. :-p Wezme te,ktorych jest wiecej. :tak: :-D
Mam nadzieje,ze podpasuja slodkiej pupce Zuzanki. :-D

Renee kojec śliczny!!!
Co do pieluch to my używamy pampersów 4 i sa ekstra! Przede wszystkim dlatego, że mają takie rozciągliwe rzepy :)

Kupilysmy wczoraj Rossmanowskie pieluszki. Mam nadzieje,ze dlugo beda utrzymywac suchosc pupki. :tak: Sprobuje ich od razu,jak tylko skoncze obecna paczke pieluch. ;-)
Wczoraj tez kupilam Zuzi ... szczoteczki do zebow! :laugh2: :-D :-p Z Canpola. ;-) Sa tam 3 sztuki,dostosowane do kazdego uzebienia albo jego braku. :-p Hehe,najlepsza jest ta do samych dziaselek. :-D Wyglada,jak maczuga. :szok: :-D :tak: "Mylysmy" juz nia Zuzankowe dziaselka. :-D Mojej Corci bardzo sie to podobalo,szczegolnie,gdy "szczoteczka" zaczynala piszczec na Jej dziaselkach. :-D :tak:

No Agutko fajny wynalazek, chyba też się za czymś takim rozglądnę:tak: :-) , bo Ala cały czas mi smoczka gryzie traktując go jak gryzaka, prawdziwego gryzaka nie chce.

reklama
A ja wcozraj w ciucholandzie zakupiłam kurteczkę mojemu Misiowi;-) wprawdzie zima się kończu,ale nie mogłam się jej oprzeć:-D poza tym wiem,że musze jeszcze urodzić córcię bo maja tam cudne sukienusie dla dziewczynek:tak: ;-)
A oto ta kurteczka

Do góry