reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

Agutko bordowe są hmmmmm :eek: normalne:-) ;-) czyli z bawełenką bo kurcze nie wiem o jakiej ceratce mowa:confused: :eek:

reklama
Żółte na wierzchu maja ceratke a nie jak np pampersy happy i inne bawełenke. Jest ceratka jak np w pieluchach tescowych. A ja kupiłam pieluchy tescowe własnie z ceratka i Julinka mi sie odparzyła :-(

Ja tez mam dylemat ale z tych tanszych pieluch to zadowolona jestem z happy i takich stadionowych sa tanie i identycznie wchłaniaja jak pampersy tylko róznia sie rysunkami no i cena Ale na stadion nie chce mi sie tak czesto jezdzic i to jeszcze w zime

eh dziewczynki ja chcialam zaoszczedzic i pieluchy w lidlu kupilam; nie polecam nikomu !!! ja mam chlopca pielucha puchnie z przodu po nasikaniu ze szok a tyl jest pusty do tego maly mial odparzenia po bokach tam gdzie jest zapiecie pieluszki; wiec wrocilam grzecznie do pampersow tez uzywamy 4 bo 3 nam sie wcina w nozki; co do kojca to ja mam tylko kojec nie kupilam lozeczka bo miejsca brak a i lozeczko nie ma tylu funkcji; moj sluzy mi za kolyske pozatym ma wibracje muzyczke i kółka :D

Margolis owszem fotelik fajny ale jak dla mnie zdecydowanie za drogi:no: . Prawie 600 zł:szok: :no: no i kategoria wagowa tylko do 18 kg:baffled: . My widzielismy wczoraj fajny za 375 zł do 25 kg-wygladał bardzo podobnie do tego na allegro. Kupimy go na pewno tylko pewnie za jakieś 2 miesiące.

Agutko bordowe są hmmmmm :eek: normalne:-) ;-) czyli z bawełenką bo kurcze nie wiem o jakiej ceratce mowa:confused: :eek:

Renee,hm... Jakby Ci to wytlumaczyc... Chodzi mi o to,czy na wierzchu sa takie yyyy sliskie,jak np. ceratka,ktora sie kladzie pod przescieradelko w lozeczku,czy sa takie jakby szorstkie,jak w miejscu,gdzie Dzieci maja pupcie i cipcie/siurka. :-p :-D Troche namieszalam,ale mam nadzieje,ze cos z tego zrozumialas. ;-)

Agutko musze Ci powiedzieć, że nie spotkałam się jeszcze z takimi ceratkowymi pieluszkami:no: , dlatego nie za bardzo wiedziałam o o chodzi:-D :laugh2: :-D , ale juz czaję:tak:

Renee,czyli nawet ok wytlumaczylam,uf. :-D

No i zdecydowalam. ;-) W tym tygodniu zaopatrujemy sie w te Rossmanowskie - bordowe i zobaczymy,jak sie beda sprawowac. :tak:
Tylko nie wiem kurde,czy mam brac rozmiar 4 czy 4+,hm.....:confused:

Moja Ala nosi jeszcze 3, ale tylko tą paczkę dokończy i kupuję jej 4, bo 3 to są już tak na styk. Myślę Agutko, że spokojnie możesz kupić 4, bo Ala jest niewiele lżejsza od Zuzi, zresztą ja nie wiem czy tam są w ogóle są 4+:eek:, ale być może się mylę, bo zawsze mąż zaopatruje małą w pieluszki.

reklama
jak czytam o tych rozmiarach pieluszek to jestem w :szok: , bo albo moja Ola taka malutka albo Wasze dzieci sa takie duże. My ciągle uzywamy 2 Pampersa i nic nigdzie sie nie wcina:baffled: .

A co do fotelika to my Krzysiowi kupiliśmy drugi, wiekszy fotelik na pierwsze urodziny, a dodam, że Krzyś był i jest sporym dzieckiem jak na swój wiek. Choć nasz fotelik DELTIM-a jest spory i wydaje mi sie, że jest większy objętościowo od innych więc może dlatego tak długo nam posłużył.

Do góry