reklama
nadzia
Wrześniowe mamy'06
Żółte na wierzchu maja ceratke a nie jak np pampersy happy i inne bawełenke. Jest ceratka jak np w pieluchach tescowych. A ja kupiłam pieluchy tescowe własnie z ceratka i Julinka mi sie odparzyła :-(
Ja tez mam dylemat ale z tych tanszych pieluch to zadowolona jestem z happy i takich stadionowych sa tanie i identycznie wchłaniaja jak pampersy tylko róznia sie rysunkami no i cena Ale na stadion nie chce mi sie tak czesto jezdzic i to jeszcze w zime
Ja tez mam dylemat ale z tych tanszych pieluch to zadowolona jestem z happy i takich stadionowych sa tanie i identycznie wchłaniaja jak pampersy tylko róznia sie rysunkami no i cena Ale na stadion nie chce mi sie tak czesto jezdzic i to jeszcze w zime
eh dziewczynki ja chcialam zaoszczedzic i pieluchy w lidlu kupilam; nie polecam nikomu !!! ja mam chlopca pielucha puchnie z przodu po nasikaniu ze szok a tyl jest pusty do tego maly mial odparzenia po bokach tam gdzie jest zapiecie pieluszki; wiec wrocilam grzecznie do pampersow tez uzywamy 4 bo 3 nam sie wcina w nozki; co do kojca to ja mam tylko kojec nie kupilam lozeczka bo miejsca brak a i lozeczko nie ma tylu funkcji; moj sluzy mi za kolyske pozatym ma wibracje muzyczke i kółka
Margolis
Wrześniowe mamy'06
No właśnie... nieubłaganie zbliża się czas nowych fotelików... znowu tyle kasy! A le cóż chyba mamy pecha że to zima bo przez kombinezony dzieciom ciasno. A o jakich fotelikach myślicie??? Mi podobają się
NEW 2007 RAMATTI VENUS MAGIC 9-18 +WÓR GRATISÓW (159917522) - Aukcje internetowe Allegro
MAXI COSI PRIORI 9-18KG + WYS.0zł OD abbakids (163395521) - Aukcje internetowe Allegro
NEW 2007 RAMATTI VENUS MAGIC 9-18 +WÓR GRATISÓW (159917522) - Aukcje internetowe Allegro
MAXI COSI PRIORI 9-18KG + WYS.0zł OD abbakids (163395521) - Aukcje internetowe Allegro
Margolis owszem fotelik fajny ale jak dla mnie zdecydowanie za drogi . Prawie 600 zł no i kategoria wagowa tylko do 18 kg . My widzielismy wczoraj fajny za 375 zł do 25 kg-wygladał bardzo podobnie do tego na allegro. Kupimy go na pewno tylko pewnie za jakieś 2 miesiące.
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Agutko bordowe są hmmmmm normalne:-) ;-) czyli z bawełenką bo kurcze nie wiem o jakiej ceratce mowa
Renee,hm... Jakby Ci to wytlumaczyc... Chodzi mi o to,czy na wierzchu sa takie yyyy sliskie,jak np. ceratka,ktora sie kladzie pod przescieradelko w lozeczku,czy sa takie jakby szorstkie,jak w miejscu,gdzie Dzieci maja pupcie i cipcie/siurka. Troche namieszalam,ale mam nadzieje,ze cos z tego zrozumialas. ;-)
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Renee,czyli nawet ok wytlumaczylam,uf.
No i zdecydowalam. ;-) W tym tygodniu zaopatrujemy sie w te Rossmanowskie - bordowe i zobaczymy,jak sie beda sprawowac.
Tylko nie wiem kurde,czy mam brac rozmiar 4 czy 4+,hm.....
No i zdecydowalam. ;-) W tym tygodniu zaopatrujemy sie w te Rossmanowskie - bordowe i zobaczymy,jak sie beda sprawowac.
Tylko nie wiem kurde,czy mam brac rozmiar 4 czy 4+,hm.....
Moja Ala nosi jeszcze 3, ale tylko tą paczkę dokończy i kupuję jej 4, bo 3 to są już tak na styk. Myślę Agutko, że spokojnie możesz kupić 4, bo Ala jest niewiele lżejsza od Zuzi, zresztą ja nie wiem czy tam są w ogóle są 4+, ale być może się mylę, bo zawsze mąż zaopatruje małą w pieluszki.
reklama
Megi80
Mama Krzysia i Oleńki
jak czytam o tych rozmiarach pieluszek to jestem w , bo albo moja Ola taka malutka albo Wasze dzieci sa takie duże. My ciągle uzywamy 2 Pampersa i nic nigdzie sie nie wcina .
A co do fotelika to my Krzysiowi kupiliśmy drugi, wiekszy fotelik na pierwsze urodziny, a dodam, że Krzyś był i jest sporym dzieckiem jak na swój wiek. Choć nasz fotelik DELTIM-a jest spory i wydaje mi sie, że jest większy objętościowo od innych więc może dlatego tak długo nam posłużył.
A co do fotelika to my Krzysiowi kupiliśmy drugi, wiekszy fotelik na pierwsze urodziny, a dodam, że Krzyś był i jest sporym dzieckiem jak na swój wiek. Choć nasz fotelik DELTIM-a jest spory i wydaje mi sie, że jest większy objętościowo od innych więc może dlatego tak długo nam posłużył.
Podziel się: