reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

Agutko bordowe są hmmmmm :eek: normalne:-) ;-) czyli z bawełenką bo kurcze nie wiem o jakiej ceratce mowa:confused: :eek:

reklama
Żółte na wierzchu maja ceratke a nie jak np pampersy happy i inne bawełenke. Jest ceratka jak np w pieluchach tescowych. A ja kupiłam pieluchy tescowe własnie z ceratka i Julinka mi sie odparzyła :-(

Ja tez mam dylemat ale z tych tanszych pieluch to zadowolona jestem z happy i takich stadionowych sa tanie i identycznie wchłaniaja jak pampersy tylko róznia sie rysunkami no i cena Ale na stadion nie chce mi sie tak czesto jezdzic i to jeszcze w zime

eh dziewczynki ja chcialam zaoszczedzic i pieluchy w lidlu kupilam; nie polecam nikomu !!! ja mam chlopca pielucha puchnie z przodu po nasikaniu ze szok a tyl jest pusty do tego maly mial odparzenia po bokach tam gdzie jest zapiecie pieluszki; wiec wrocilam grzecznie do pampersow tez uzywamy 4 bo 3 nam sie wcina w nozki; co do kojca to ja mam tylko kojec nie kupilam lozeczka bo miejsca brak a i lozeczko nie ma tylu funkcji; moj sluzy mi za kolyske pozatym ma wibracje muzyczke i kółka :D

Margolis owszem fotelik fajny ale jak dla mnie zdecydowanie za drogi:no: . Prawie 600 zł:szok: :no: no i kategoria wagowa tylko do 18 kg:baffled: . My widzielismy wczoraj fajny za 375 zł do 25 kg-wygladał bardzo podobnie do tego na allegro. Kupimy go na pewno tylko pewnie za jakieś 2 miesiące.

Agutko bordowe są hmmmmm :eek: normalne:-) ;-) czyli z bawełenką bo kurcze nie wiem o jakiej ceratce mowa:confused: :eek:

Renee,hm... Jakby Ci to wytlumaczyc... Chodzi mi o to,czy na wierzchu sa takie yyyy sliskie,jak np. ceratka,ktora sie kladzie pod przescieradelko w lozeczku,czy sa takie jakby szorstkie,jak w miejscu,gdzie Dzieci maja pupcie i cipcie/siurka. :-p :-D Troche namieszalam,ale mam nadzieje,ze cos z tego zrozumialas. ;-)

Agutko musze Ci powiedzieć, że nie spotkałam się jeszcze z takimi ceratkowymi pieluszkami:no: , dlatego nie za bardzo wiedziałam o o chodzi:-D :laugh2: :-D , ale juz czaję:tak:

Renee,czyli nawet ok wytlumaczylam,uf. :-D

No i zdecydowalam. ;-) W tym tygodniu zaopatrujemy sie w te Rossmanowskie - bordowe i zobaczymy,jak sie beda sprawowac. :tak:
Tylko nie wiem kurde,czy mam brac rozmiar 4 czy 4+,hm.....:confused:

Moja Ala nosi jeszcze 3, ale tylko tą paczkę dokończy i kupuję jej 4, bo 3 to są już tak na styk. Myślę Agutko, że spokojnie możesz kupić 4, bo Ala jest niewiele lżejsza od Zuzi, zresztą ja nie wiem czy tam są w ogóle są 4+:eek:, ale być może się mylę, bo zawsze mąż zaopatruje małą w pieluszki.

reklama
jak czytam o tych rozmiarach pieluszek to jestem w :szok: , bo albo moja Ola taka malutka albo Wasze dzieci sa takie duże. My ciągle uzywamy 2 Pampersa i nic nigdzie sie nie wcina:baffled: .

A co do fotelika to my Krzysiowi kupiliśmy drugi, wiekszy fotelik na pierwsze urodziny, a dodam, że Krzyś był i jest sporym dzieckiem jak na swój wiek. Choć nasz fotelik DELTIM-a jest spory i wydaje mi sie, że jest większy objętościowo od innych więc może dlatego tak długo nam posłużył.

Do góry