:-) jaki szczęśliwy!!!!! super!!!A to Macio i jego nowy wózeczek :-)
reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Super ze wszystkim sie podoba Nie ma to jak trafny zakupNa razie tylko w pobliskim parku, bo się bałam awantury.
Ale był uśmiech od ucha do ucha.
Dzisiaj spróbuję skoczyć do sklepu - najbliższy mam 15min.
M. się bardzo spodobało i to On chce noić małą
Oli ma lozeczko na srodkowym szczebluJa troszkę odbiegnę od tematu, bo nie wiem czy już mam obniżyć Amelce łóżeczko boję się że niedługo złapie sie za szczebelki i zacznie sie podciągać jak to u Was wygląda???
Macio zadowolony I wozek superA to Macio i jego nowy wózeczek :-)
magdziunia
Październikowa Mama'08
Wózio super - to taki jak mój tylko inne kolorki ma no i nazwa BABY POINT ... a miał być Coneco.
Nie wiem czy firma ma te wózki w różnych nazwach - Pierre Cardin, Coneco i Baby Point
Nie wiem czy firma ma te wózki w różnych nazwach - Pierre Cardin, Coneco i Baby Point
MALENA Marika często śpi w chuście. Wtedy się wtula i chowa pod albo leży główką na bok, czasem na wprost opiera się nosem o moją szyję
LILUNIA fajny wózek i Maciek chyba zadowolony
A ja dziś kupiłam podgrzewacz na Allegro, jakiś najtańszy za 48zł, bo miałam już dość podgrzewania w garnku i jest ok. Koleżanka ma mi zamówić taki kubeczek EKO BABY Sklep - Pozostałe, bo będzie brać dla siebie i zobaczcie jaki fajny nocnik EKO BABY Sklep - Pozostałe.
A ja dziś kupiłam podgrzewacz na Allegro, jakiś najtańszy za 48zł, bo miałam już dość podgrzewania w garnku i jest ok. Koleżanka ma mi zamówić taki kubeczek EKO BABY Sklep - Pozostałe, bo będzie brać dla siebie i zobaczcie jaki fajny nocnik EKO BABY Sklep - Pozostałe.
:-) fajny ten kubeczekMALENA Marika często śpi w chuście. Wtedy się wtula i chowa pod albo leży główką na bok, czasem na wprost opiera się nosem o moją szyję
Mama Maksa
październikowa mama
LILUNIA śliczny wózeczek i Maciusiowi chyba sie jego nowe Ferrari podoba:-)
KATE kubeczek super,
KATE kubeczek super,
A to Macio i jego nowy wózeczek :-)
super i mały jaki zadowolony.
Ja wczesniej myslałam o zmianie wózeczka. mam na tym punkcie jobla Ale jestem tak zadowolona z mojej bryki że chyba szybko nie zmienie
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
KAKA swietne :-)
CZARNA grunt to byc zadowolonym :-)
CZARNA grunt to byc zadowolonym :-)
reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
O kubeczek jak najbardziej praktyczny dla takiego malucha.