reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wózki ,łózeczka dla naszych pociech

reklama
Czarna wózek jest ekstra!! ale cena też:no:
Malena jak dla mnie ten drugi jest najlepszy, a dziecko w foteliku i tak tylko do jakichś5-6 mcy bo potem i tak dasz do spacerówki, ;-)

Czarna wózek jest ekstra!! ale cena też:no:
Malena jak dla mnie ten drugi jest najlepszy, a dziecko w foteliku i tak tylko do jakichś5-6 mcy bo potem i tak dasz do spacerówki, ;-)

No właśnie mi się fotelik nie podoba.
Wolałabym, żeby było coś w stylu gondolki, lub wsadu jak w wózkach wielofunkcyjnych.

a ja przegladałam juz sanki i wiecie co zdziwiłam się ze są dla bliżniaków

To w sumie nie jest głupie :sorry2:

Malenia patrzac na funkcjonalność i cene obstawiam ten Graco QUATTRO TOUR DUO CITYbo tu mozesz z tyłu włożyc włąsnie ta gondolke dla niemowlaczka:)) choc KOLCRAFT jest tez super ale nie dla noworotka:no::no::no: Moja sis go chciała dla blizniaków ale własnie z tego powodu odpadł:dry:
jeszcze ten jest fajny TANDEM DELUXE K74 wózek dla dwojga z GONDOLKĄ (797144904) - Aukcje internetowe Allegro
Małaulka cena straszna ale mozna wyhaczyc używany:)))

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny poszukuje wózka typu parasolka. Chciałabym żeby był lekki i w miare tani, ale z budką. Moze któraś ma taki z którego jest zadowolona. Co polecacie?

Do góry