reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wózki ,łózeczka dla naszych pociech

Fajny wózio.
Mi się to strasznie podoba, ale ja nie za wiele kasy będę mogła na wózio przeznaczyć.:-(

BuggyPod! Składana dostawka do wózka
a mi sie baaardzo to podoba.kolezanka chciala kupic ale ma za duza corke juz bo prawie 3 lata.

Widziałam to. Tylko strasznie drogie jak na taką dostaweczkę...
A te "deskorolki" to odpadają, bo ustać też tyle nie ustoi :-)

reklama
ze co proszę????? mam wpaść z Karmi:cool2::cool2::cool2:

Malena masz jeszcze troche czasu moze uda sie wyhaczyc używany nie drogo:))) a ten po małej sprzedaż i zawsze mniejsza suma bedzie:))

No w sumie to będą dwa do sprzedania.;-)
Coś wykombinujemy.
Ale ogólnie mam rozumieć, że polecacie? :tak:

MALENIA ja tez mysle ze z tym wozkiem to dobry pomysl Wlasnie sprzedaj te co masz i moze uda ci sie kupic taki jak ci sie podoba
MINISIA ja tez mysle ze KAKA sciemnia ;-)

Wy to za dobrze mnie znacie:-D, ale jak sie postaram to może zdąże na czerwiec 2010...tyle, ze własnie @ mam.

reklama
Do góry