reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki i foteliki

reklama
Co do 6 kg - to co to jest? Szybko spadniesz chodząc na spacerki z Jasiem

tak wiem.....odstawiłam słodycze ....i zaczęłam ćwiczyć .....Jest u nas mama więc nie potrafię walczyć z domowymi obiadkami :wściekła/y:...zresztą cały czas mi powtarza ,że muszę się dobrze odżywiać ,żebym miała mleczko dla Jaśka .....więc nie mam wyjścia :-D....Spacerki na pewno pomogą .....:-)...i bardziej intensywne ćwiczenia jak skończy się okres połogu :tak:

apropo spacerków: zakładamy ze pogoda jest pochmurna, październikowa(ale nie pada) - po ilu dniach od narodzin można werandowac dziecko a po ilu mozna z nim iść na spacer??? bo w książkach różnie piszą, z kolei moja mama trzymała siostry córe az 3 tygodnie w domu bez spacerków a mi sie to wydaje za długo (ale sie bedę z nią kłócić:sorry:)

My wyjechaliśmy z Jaśkiem na pierwszy spacerek po 22 dniach od narodzin .Wcześniej kilka dni werandowania ...stopniowo zwiększając czas .....Teraz pogoda jet przepiękna słoneczna (to bardzo dziwne o tej porze roku w Norway !!!:szok:)
Jeździmy na godzinne spacerki ...myślę ,że na razie taki czas wystarczy .....

Najgorszy jest chyba na spacerkach wiatr .....i jak jest bardzo wietrznie trzeba uważać.....

reklama
Do góry