reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki/foteliki samochodowe

A moja po pol roku wyrosla z gondoli[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Akurat gondole to mam dużą. 85cm(chyba). I choć syn był duży, to nawet w zimowych ubraniach jeszcze dużo luzu miał.

74di4z17irk6mbgl.png

nzjdskjo26st1wtg.png

reklama
No wlasnie nie, taka srednia ze wzrostem. Ale duza sie urodzila i dlugo dosc duza byla.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
To mój syn podobnie. Przez pierwsze pół roku wysoko w siatce centylowej, a teraz już nie widać takiej różnicy z rowiesnikami. Ale tak czy siak gondole starczaja na krótko i moim zdaniem lepiej zainwestować w fajna spacerowke.

74di4z17irk6mbgl.png

nzjdskjo26st1wtg.png

To mój syn podobnie. Przez pierwsze pół roku wysoko w siatce centylowej, a teraz już nie widać takiej różnicy z rowiesnikami. Ale tak czy siak gondole starczaja na krótko i moim zdaniem lepiej zainwestować w fajna spacerowke.

74di4z17irk6mbgl.png

nzjdskjo26st1wtg.png
Dokladnie[emoji5]
Tzn.ja mam 2w1 i spacerowka tez sie fajnie sprawdzala. I tez , co wazne, jest obszerna[emoji5] W taka kubelkoea to by mloda nie wlazla[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Parasolke tez mamy taka porzadniejsza, a nie z tych jak dla lalek[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Taką dla lalek to szkoda kręgosłupa maluszka. Choć moj powoli odmawia jazdy w wózku, bo on sam pojdzie, wcześniej też nie było lepiej, więc u mnie też sprawdzała się najpierw chusta a później nosidlo.

74di4z17irk6mbgl.png

nzjdskjo26st1wtg.png

Do góry