reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki/foteliki samochodowe

Taki mam wózeczek :-) Byłam bardzo zadowolona i mam nadzieję, ze teraz tez posłuży do końca.
Zobacz załącznik 836370 Zobacz załącznik 836371
Ładny :)
I bardzo uniwersalna kolorystyka :)
Gdybym musiała kupować wózek, to na pewno byłby w szarościach ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Wlasnie zauwazylam, ze teraz modne sa szarosci, wiec befe na topie[emoji3] Wtedy to nie bylo jeszcze modne i sie wyroznialam.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ładny to jedno, ale jaki czysty!!! Ciężko utrzymać czystość, szczególnie w spacerówce, jak mały szkodnik je ciągle bułkę, chrupki czy inne paluszki. Ja mam wrażenie że swój ciągle czyściłam, bo mam alergię jak widzę powklejane jedzenie i uwaloną tapicerkę...

Ładny to jedno, ale jaki czysty!!! Ciężko utrzymać czystość, szczególnie w spacerówce, jak mały szkodnik je ciągle bułkę, chrupki czy inne paluszki. Ja mam wrażenie że swój ciągle czyściłam, bo mam alergię jak widzę powklejane jedzenie i uwaloną tapicerkę...
Haha[emoji23] To fotki nowki[emoji23] Nie sadzilam, ze ktos pomysli ze taki czysty zostal[emoji6] Gondola oczywiscie jak nowka, ale spacerowka to juz wiadomo[emoji6] Na wiosne chcemy zamowic czyszczenie tapicerki w narozniku i od razu wozka[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Zazdroszczę wybierania wózka. Ja zostawiłam po synu. Choć powiem, że trochę mi się znudził i kupilabym nowy. Ale sprawdzał się fajnie.
1516655640-e2dcdbb2bf080386-aaaaaa.jpeg
1516655701-0d5864e2526313c4-aaaaaa.jpeg

74di4z17irk6mbgl.png

nzjdskjo26st1wtg.png

Bardzo ladny[emoji5]
No ja tez chetnie bym kupila nowy, ale kasy brak na takie zachcianki. Dobrze, ze jest.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Dzieki. U mnie to raczej głos rozsądku sprowadza na ziemię (czytaj maz). I fakt, że szkoda kasy na nowy wózek. Syna musialam jakoś 5/6 miesięcy przerzucić do spacerówki, bo w gondoli siadal i zaczęło robić się niebezpiecznie.

74di4z17irk6mbgl.png

nzjdskjo26st1wtg.png

reklama
Dzieki. U mnie to raczej głos rozsądku sprowadza na ziemię (czytaj maz). I fakt, że szkoda kasy na nowy wózek. Syna musialam jakoś 5/6 miesięcy przerzucić do spacerówki, bo w gondoli siadal i zaczęło robić się niebezpiecznie.

74di4z17irk6mbgl.png

nzjdskjo26st1wtg.png
A moja po pol roku wyrosla z gondoli[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Do góry