a_aparatka
Fanka BB :)
Uff... przejrzałam chyba wszystkie posty, ale nie zauważyłam żeby któraś z Was pisała coś o wózku Bebetto Pascal, bardzo spodobał mi się ten wózek byłabym skoro go kupić, ale niestety w Opolu nie znalazłam go żeby przyjrzeć się mu na żywo. Czy ktoś może się o nim wypowiedzieć?? A drugi wózek to coletto Dante, jest niby najlżejszy (a to dla mnie istostne mieszkam na 2 piętrze) ale nie do końca mi się on podoba... Czy ktoś ma jakieś doświadczenie z tym modelem??
Jestem zielona w tej sprawie ważne żeby był lekki, ładnie wyglądał i w dość rozsądnej cenie.
Jak tak czytałam to ten tako alive też do mnie przemawia
Wózek Bebetto PASCAL 3w1 fotelik 7x GRATIS zestXXL (3843137330) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
.
Kilka dni temu byłam w sklepie i własnie wpadł miw oko ten bebetto pascal, fajnie wyglda a wczesniej wcale go nie rozwazałam. Na żywo wygląda ok, ale tez jestem ciekawa czy ktos ma jakies doswiadczenia? Podobny był równiez bebetto LUCA. Nie znam wózków firmy bebetto i nie wiem jak się sprawują. Ale cena przystena, mam nadzieję że w parze z jakościa