Karolq tez patrze na uzywki, ale jak nie znajde w dobrym stanie takiej co mi sie podoba to chyba zainwestuje w nówkę. Znalazłam dzis tego tako z konikiem uzywke za 390 zł, ale rama cała obdrapana... więc odpada. Musze dalej polowac
reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
macie kupe czasu na polowanie wiec luzik cos znajdziecie
karolq8
Fanka BB :)
Dokladnie! Tylko mi sie nawet na allegro niechce siedziec:-)
karolq8
Blonka I ten wozek mi sie podoba:-) nie sprzedajesz?
A powiedz mi spacerowka rozklada sie do spania na plasko?
A powiedz mi spacerowka rozklada sie do spania na plasko?
ooo Błonka ta fura z konikiem to własnie tako captiva tylko dalej w nazwie ma turbo dream :-) Ciekawe czy gondola jest takich samych rozmiarów jak mohikan i różni sie tylko "wzorem" czy to całkiem inny "model" a tylko stelaż taki sam Muszę jechac chyba do jakiegoś sklepu przepytac ekspedientki
EDIT: Cos dla fanek zespołu Dżem :-)
EDIT: Cos dla fanek zespołu Dżem :-)
Załączniki
Ostatnia edycja:
nie sprzedaje jest bardzo wygodny, spacerowka rozklada sie na płasko, jest lekki kat moze 3 st no ale dziecko jak juz siedzi, nie chce lezec calkiem na plasko, a na spacerze wystarczy "prawie płasko" Zoska jest kluseczka a dalej śpi w spacerowce
karolq8
A juz myslalam:-) tak taka spacerowka wystarczy! Mam swoj typ:-)
karolq8
rurka mowilas ze zastanawialas sie nad espira vector czemu jedak nie ten?
reklama
rruurrkkaa
Mama Misiatków
Karolq chciałam wózek z przekładaną rączką i ten był jednym z tych które braliśmy pod uwagę. Podobał mi się tez wizualnie, tylko jak poszłam sobie do sklepu pooglądać i pomacać to już mi jakoś tak nie podszedł... musiałabyś sama iść i zobaczyć
Podziel się: