reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, foteliki samochodowe - nasze przemyślenia, marzenia, pomysły, plany ;)

Karolq tez patrze na uzywki, ale jak nie znajde w dobrym stanie takiej co mi sie podoba to chyba zainwestuje w nówkę. Znalazłam dzis tego tako z konikiem uzywke za 390 zł, ale rama cała obdrapana... więc odpada. Musze dalej polowac :D

reklama
ooo Błonka ta fura z konikiem to własnie tako captiva tylko dalej w nazwie ma turbo dream :-) Ciekawe czy gondola jest takich samych rozmiarów jak mohikan i różni sie tylko "wzorem" czy to całkiem inny "model" a tylko stelaż taki sam :confused: Muszę jechac chyba do jakiegoś sklepu przepytac ekspedientki :-D

EDIT
: Cos dla fanek zespołu Dżem :-)

tako3.jpg

Załączniki

• tako3.jpg
    tako3.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 58
Ostatnia edycja:
nie sprzedaje :p jest bardzo wygodny, spacerowka rozklada sie na płasko, jest lekki kat moze 3 st no ale dziecko jak juz siedzi, nie chce lezec calkiem na plasko, a na spacerze wystarczy "prawie płasko" Zoska jest kluseczka a dalej śpi w spacerowce :)

reklama
Karolq chciałam wózek z przekładaną rączką i ten był jednym z tych które braliśmy pod uwagę. Podobał mi się tez wizualnie, tylko jak poszłam sobie do sklepu pooglądać i pomacać to już mi jakoś tak nie podszedł... musiałabyś sama iść i zobaczyć:tak:

Do góry