reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, foteliki samochodowe - nasze przemyślenia, marzenia, pomysły, plany ;)

reklama
karolku nie moge znalesc juz fotki - zwroc uwage na kola i czy nie zgrzypi - kolezanka miala b podobny i tak zgrzypial ze masakra jakas.
Zeszta jak bedziesz miala okazje kuknac to i wyprobujesz chwile jak ci sie prowadzi.

Emotion mój ma 20 miesięcy i na wózek nawet nie patrzy już od kilku miesięcy... Z tym, że z dłuższego spaceru to trzeba go nieść...

ja widzialam ostatnio laske ktora miala cos jakby deskorolke dla dzieciaka dopieta do wozka (maluch trzymal sie raczki i jechal na desce) imho fajny patent bo jak dzieciak idzie sam to sie deska w koszyku miesci :)
jak znajde gdzies zdjecia to wrzuce

mi sie wlasnie udalo wylapac lekka gondolke do mojego wozka za pol ceny i sie bardzo ciesze, bo ta co mialam dla janka jest jednoczesnie fotelikiem wiec bardzo ciezka i mala dosc

jane-micro.jpg

taka tylko szaro-zielona

Załączniki

• jane-micro.jpg
    jane-micro.jpg
    10 KB · Wyświetleń: 67
reklama
Uff... przejrzałam chyba wszystkie posty, ale nie zauważyłam żeby któraś z Was pisała coś o wózku Bebetto Pascal, bardzo spodobał mi się ten wózek byłabym skoro go kupić, ale niestety w Opolu nie znalazłam go żeby przyjrzeć się mu na żywo. Czy ktoś może się o nim wypowiedzieć?? A drugi wózek to coletto Dante, jest niby najlżejszy (a to dla mnie istostne mieszkam na 2 piętrze) ale nie do końca mi się on podoba... Czy ktoś ma jakieś doświadczenie z tym modelem??
Jestem zielona w tej sprawie ważne żeby był lekki, ładnie wyglądał i w dość rozsądnej cenie.
Jak tak czytałam to ten tako alive też do mnie przemawia:)

Wózek Bebetto PASCAL 3w1 fotelik 7x GRATIS zestXXL (3843137330) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Wózek Coletto Dante '13 3w1 Fotel +Baza ISOFIX 4w1 (3843169390) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Do góry