reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, foteliki samochodowe - nasze przemyślenia, marzenia, pomysły, plany ;)

dziewczyny, a czy ten cybex solution ma też regulację na szerokość ramion? i czy tą podstawkę na której się siedzi można odczepić?
właśnie jestem na etapie poszukiwania fotelika 15-36kg dla swojej córki

reklama
dziewczyny, a czy ten cybex solution ma też regulację na szerokość ramion? i czy tą podstawkę na której się siedzi można odczepić?
Wiec podstawekę pózniej można odczepić. Nie ma szerokości ramon. Ma isofix.JA kupiłam w barzdo promocyjnej cenie

kurcze ktorys model mial ta regulacje ... jak dzis podskocze do sklepu to o niego zapytam ... my wlasnie chcielismy taki kupic ... jak mnie pamiec nie myli to kiddy mial (tylko byl czarno-czerwony i u mojej gwiazdy to nie przeszlo)

iza jak duzo jezdzicie tak jak my to warto kupic fotelik ktory da sie lekko polozyc !! nasz cassualpaly ma taka funkcje i wysuwane siedzisko dla wiekszego dziecka zeby bylo podparcie az po kolanka

W fotelikach do max 25 kg jest funkcja rozłożenia i one są bardziej kubełkowe.W tych dużychnie ma opcji niby z tyłu głowy jest funkcja 3 pozycji ale to nic nie daje jak sie ten plasti położy. I kolejna sprawa te od 15 kg nie mają pieciopunkt pasów, a to naprawde jest przydatne

Dziewczyny znalazłam uzywke w dobrej cenie, co prawda napalilam się na tako alive, ale ten wózek tez brałam pod uwagę (tako captiva) Gondola i spacerówka uzywane po 12 miesięcy, w zestawie jest jeszcze torba, folia przeciwdeszczowa i osłaonka na nóżki, których nie ma na zdjęciach, Stan niby bardzo dobry ale ma drobne zarysowania na ramie.

3851699894_4.jpg 3851699894_5.jpg 3851699894_6.jpg 3851699894_3.jpg

3851699894.jpg 3851699894_7.jpg

Co myślicie? Te zarysowania to chyba nie jakas tragedia?

Załączniki

• 3851699894_7.jpg
    3851699894_7.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 52
  • 3851699894.jpg
    3851699894.jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 64
  • 3851699894_3.jpg
    3851699894_3.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 67
  • 3851699894_4.jpg
    3851699894_4.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 74
  • 3851699894_5.jpg
    3851699894_5.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 69
  • 3851699894_6.jpg
    3851699894_6.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 74
Tekla wózek wygląda bardzo dobrze, Tako ogólnie ma dobre wózki, nie wiem konkretnie jak sprawdza się ten model, można poczytać opinie:tak:

Błonka ma chyba captivie tylko w innej wersji kolorystycznej i jest zadowolona. Te zarysowania mnie zastanawiają, ale jakbym kupiła nówke to chyba tez prędzej czy później byłby stelaz porysowany od składania, rozkladania itp... co myslicie?

reklama
Do góry