reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki, foteliki samochodowe - nasze przemyślenia, marzenia, pomysły, plany ;)

reklama
Aparatko powiem Ci, że też ostatnio zwróciłam uwagę na Bebetto. I podoba mi się LUCA na białym stelażu i ten NICO PLUS też jest fajny
tu znalazłam coś na temat LUCI Re: Bebetto Luca- czy ktoś użytkuje??? - Wózki dziecięce - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl
Moja lista na chwilę obecną wygląda tak:
1. TAKO ALIVE w tym kolorze Archiwalne: NOWY TAKO ALIVE + gratis na gwarancji Nowogród Bobrzański • Tablica.pl
2. Bebetto LUCA na białym stelażu https://www.youtube.com/watch?v=Wxa3jtDCnUA&feature=youtu.be
a tu NICO PLUS ale tylko pokazują spacerówkę, która myślę, że fajnie wygląda https://www.youtube.com/watch?v=2t4J2ZiT2ZM&feature=youtu.be, w ogóle lubię na youtube oglądać filmiki o wózkach, bo bardziej mogę sobie je wyobrazić.
a tu można adaptery do maxi cosi kupić ADAPTER DO FOTELIKÓW MAXI-COSI, CYBEX, DO WÓZKÓW BEBETTO m.in. SOLARIS LUCA PASCAL NICO - Mulan.pl

Skodziu ja drugi fotelik kupowałam FOTELIK 9-18 X-LANDER TODDLER ISOFIX NOGA 24mGW (3859988738) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. i musiałąm kupić nowy foteliki jak lena mał 2,5 roku, bo już z niego wyrosłą.W fotelikach trzeba patrzeć nie na to czy siezmieści ale na to czy głowa jest schowana i zabudowana.Lena należy do drobnych dzieci ale wysokich i musieliśmy kupowac nowy a miala 14 kg.Koejny mamy FOTELIK SAMOCHODOWY CYBEX SOLUTION ISOFIX OKAZJA ! (3871425666) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. i ten zostanie już do końca.

cybex solution to jeden z najlepszych w tej kategorii !!! mialam go na liscie jak teraz agatce kupowalam ale moj skubaniec uparl sie ze chce caly czerwony i badz tu czlowieku madry ... dobrze ze drugi na liscie byl akurat caly czerwony !!!

Aparatko powiem Ci, że też ostatnio zwróciłam uwagę na Bebetto. I podoba mi się LUCA na białym stelażu i ten NICO PLUS też jest fajny
tu znalazłam coś na temat LUCI Re: Bebetto Luca- czy ktoś użytkuje??? - Wózki dziecięce - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl
Moja lista na chwilę obecną wygląda tak:
1. TAKO ALIVE w tym kolorze Archiwalne: NOWY TAKO ALIVE + gratis na gwarancji Nowogród Bobrzański • Tablica.pl
2. Bebetto LUCA na białym stelażu https://www.youtube.com/watch?v=Wxa3jtDCnUA&feature=youtu.be
a tu NICO PLUS ale tylko pokazują spacerówkę, która myślę, że fajnie wygląda https://www.youtube.com/watch?v=2t4J2ZiT2ZM&feature=youtu.be, w ogóle lubię na youtube oglądać filmiki o wózkach, bo bardziej mogę sobie je wyobrazić.
a tu można adaptery do maxi cosi kupić ADAPTER DO FOTELIKÓW MAXI-COSI, CYBEX, DO WÓZKÓW BEBETTO m.in. SOLARIS LUCA PASCAL NICO - Mulan.pl

No ja tez biały stelaż, te wózki sa w sklepie niedaleko mnie, wiec za jakis czas sie przejade i obejrze dokładnie, bo sa wszystkie podobne, Bebetto Luca, NICO plus, albo pascal :) z fotelikiem maxi cosi

Mea ja sie włąsnie znów zastanawiam nad Cybexem ale 9-36 CYBEX PALLAS FIX fotelik samochodowy 9 - 36 kg wat (3864115957) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ale znajoma mi mówiła ze jak jest ta nakładka to niektóre dzieci sie nie mieszczą jeszce chyba Jane ma te nakładki.tylko zastanawiam sie czy tam są dodatkowe pasy bezpieczeństwa.Bo w tych wiekszych fotelikach nie ma i jak dla mnie to minus.Bo moja w mig odepnie pas
Widziałam różne wypadki i w większości dobre foteliki ratują życie. Jednak jak ktoś ma pecha to nic nie pomoże. Ja mam obsesję na punkcie bezpieczeństwa.

Mea ja sie włąsnie znów zastanawiam nad Cybexem ale 9-36 CYBEX PALLAS FIX fotelik samochodowy 9 - 36 kg wat (3864115957) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ale znajoma mi mówiła ze jak jest ta nakładka to niektóre dzieci sie nie mieszczą jeszce chyba Jane ma te nakładki.tylko zastanawiam sie czy tam są dodatkowe pasy bezpieczeństwa.Bo w tych wiekszych fotelikach nie ma i jak dla mnie to minus.Bo moja w mig odepnie pas
Widziałam różne wypadki i w większości dobre foteliki ratują życie. Jednak jak ktoś ma pecha to nic nie pomoże. Ja mam obsesję na punkcie bezpieczeństwa.

ja zasadniczo nie bede kupowala nic nowego bo mam tobika i jeszcze drugi fotelik do 25kg (awaryjny do drugiego auta) wiec pewnie kupie dopiero kolejny 15-36 ... chyba ze agata wyrosnie ze swojego i dostanie mloda ... w koncu 4,5 roku roznicy miedzy nimi bedzie wiec powinno juz byc ok

reklama
Do góry