reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
mea ja sie tez napalam!!! sa takie modele z hamaczkiem dla niemowlaka, chariot to robi
namierz mi to gdzies !!
Dwa plus dwa - Chariot
tam jest tez cennik ktory zwala z nog....ciekawe czy to by pasowala np do cruisera albo baby joggera...
tam jest tez cennik ktory zwala z nog....ciekawe czy to by pasowala np do cruisera albo baby joggera...
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Dwa plus dwa - Chariot
o ja pier .... le ...
ale bede szukac na zywca zeby to zobaczyc i kto wie
Fajne te biegowe wózki. Jak bym lubiła biegać to zapewne bym zakupiła
Ja cały czas napalona na tako alive lub tako sportime. Ostatnio na głównym któras pisała, że ma tako i jest zadowolona - błonka to Ty? dobrze kojarze? Jaki masz model?
Ja cały czas napalona na tako alive lub tako sportime. Ostatnio na głównym któras pisała, że ma tako i jest zadowolona - błonka to Ty? dobrze kojarze? Jaki masz model?
karolq8
Fanka BB :)
tekla tak to blonka
tak ja młoda ma 16 miesiecy jeździ w nim do teraz i nic sie z woskiem nie dzieje, wyglada ladnie do tego bo jest zadbany kola pompowane duze akurat na snieg super, skretny, duzy kosz pod spodem jak szlam do sklepu nie musialam nic nosic w rece
Załączniki
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
Maja moja koleżanka ma stoke ale samą spacerówkę. Wózek ogólnie ok, ale jak dla mnie ma jedną wadę. Spacerówka jest tylko w tś stronę którą masz na zdjęciu, bo jak dasz ją odwrotnie to się po prostu nie rozkłada i jak dziecko zaśnie to jest problem.
reklama
karolq8
Fanka BB :)
Ladny:-) ja bede sie starala znalezc jakas uzywke:-)
Podziel się: