reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki, foteliki samochodowe - nasze przemyślenia, marzenia, pomysły, plany ;)

reklama
Fajne te biegowe wózki. Jak bym lubiła biegać to zapewne bym zakupiła :-D
Ja cały czas napalona na tako alive lub tako sportime. Ostatnio na głównym któras pisała, że ma tako i jest zadowolona - błonka to Ty? dobrze kojarze? Jaki masz model?

tak ja :) młoda ma 16 miesiecy jeździ w nim do teraz i nic sie z woskiem nie dzieje, wyglada ladnie do tego bo jest zadbany :) kola pompowane duze akurat na snieg super, skretny, duzy kosz pod spodem jak szlam do sklepu nie musialam nic nosic w rece :)

Błonka, a jaki masz model? Ja byłam na maxa napalona na tako alive... a dzis zobaczyłam wózek z koniem :-D a jestem totalną koniarą... tez tako - tylko kolory mi nie podchodzą, a w tako alive sa super żywe kolory i spodobał mi sie czarno-niebieski

A to tako capitiva z konikiem:

tako.jpg

i w wersji czarnej

tako 2.jpg

Załączniki

• tako.jpg
    tako.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 53
  • tako 2.jpg
    tako 2.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 42
Maja moja koleżanka ma stoke ale samą spacerówkę. Wózek ogólnie ok, ale jak dla mnie ma jedną wadę. Spacerówka jest tylko w tś stronę którą masz na zdjęciu, bo jak dasz ją odwrotnie to się po prostu nie rozkłada i jak dziecko zaśnie to jest problem.

reklama
Do góry