Helloł!!!!
Więc tak:
Byłam w sklepie wózek widziałąm, ale nie kupiłam bo..... raz że kolor był tylko niebieski a dwa, kurcza niewiem co robić:-(
Fura wizualnie jest bardzo ładna, jest tak leciutka że jednym palcem można ją podnieść, składa sie świetnie i nie zajmuje dużo miejsca, ma płynną regulacje oparcia (na pasku) i to były plusy... a teraz minusy:
po pierwsze i chyba najważniejsze niestety zalecany jest dla dzieci do 15kg (coprawda Pan w sklepie zapewnial ze kupują te wózki dla większych dzieci i w sumie często te normy są pozaniżane, no ale....) kolejna sprawa to bardzo bardzo kruciutkie siedzisko!!! Ja w swoim mama dość krótkie, no ale to jest naprawde takie że chyba dupka ledwo sie zmieśći (niewiem bo cholera byłąm bez Darii!!) no i ostatnij jak dla mnie minus to to iż podnóżek nie jest regulowany, a to chyba niewygodne dla śpiącego malutkiego dziecka, któremu stopy jeszcze nawet do podpórki nie dostają.
Niewiem co myśleć, niby ludzie na allegro są zachwyceni tymi wózkami (po komentarzach) i w wystawili je po obejrzeniu, byc moze wypróbowaniu juz wózka (czyli plus dla nich w porównaniu zemną) no ale niewiem... Wygld, lekkość i wielkość po złożeniu kurcza naprawde tak przemawiajż za tzm wózkiem że jestem głupia!!!
Chwilowo sie jednak wstrzymuje bo niechce kupic wózka pierwszego lepszego (niestety niemam czasu jezdić po sklepach dlatego mogło by tak być), w czwartek jedziemy z R jeszcze sie rozejrzeć za innymi furkami, obawiam sie jednak że moge nic nie znaleźć bo juz niemam zamiaru kupic wózka na podwójnych kołach, a 99% spacerówek na takich kołach właśnie jest!!! jak nic nie bedzie ciekawego po sklepach to moze jednak go kupie, no zobaczymy
a pytanko apropo fotelika:
Czy wasze maluchy juz jezdzą w tych fotelikach "siedzących"
bo moja Daria nadal buja sie w tym co od urodzenia, w tym leżącym... To co można już kupic ten większy?? Ona waży juz ok 10kg więc wagowo pewnie tak, tylko zastanawiam sie czy ten w którym jezdzi nie jest czasem wygodniejszy dla niej??? jak to jest???