reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki, foteliki i inne...

Agatko ja nie mam duzego doswiadczenia takiego jak mamusie dwojeczki czy trojeczki maluszkow ale ja bym patrzyla na to zeby mozna bylo polozyc fotelik (tzn zmienic nachylenie). Moj maly czasem zasypia jak np do Wawy jedziemy (ok 30-40 min) i wtedy mu zmieniam pozycje i sobie spi.

Poza tym ostatnio mi w sklepie mowili ze teraz jest nowy standard ze na okolo glowy jest dodatkowa ochrona, wiec to tez mysle ze jest wazne bo glowa nie leci tak na bok bo jest osloniona.
Nie wiem czy to norma we wszytkich fotelikach ale ja mam np zaciaganie wszystkich paskow jednym posiągnieciem, tzn wkladasz malucha i naciagasz pasy zeby dobrze przylegaly.

Ja osobiście mam Romer King Plus czyli chyba wyzszy model tego Romer Kinga.

Dokladnie taki mam
ROMER KINGPLUS ROEMER King Plus 2008 Kurier1Dzień (457670987) - Aukcje internetowe Allegro

a kolorek ten zielony na samym dole, tyle ze kupowalam w sklepie nie na allegro wiec podaje przykladowa aukcje

reklama
no to my nabylismy wózek. po wszystkich za i przeciw padło na ESPIRO MAGIC4 baby design .naoglądalismy sie i naprzymierzaliśmy pawła ze czasem to miał już chyba dość.

i powiem wam ze jestem baaaaardzo zadowolona. lekki i bardzo zwinny wózek. jeżdzi sie rewelacyjnie i ma niesamowitą amortyzacje:tak: nie przeszkadzają kamyczki czy kostka na chodniku serio!!!
no jedyny m,inus to nieregulowany podnózek, ale stwierdziłam ze pablo i tak coraz mniej spi na dworze a jak np dziś zasnął to to jest tak wyprofilowane ze w zadnym wypadku nie przeszkadza i nie jest to obciążenie dla nóżek.
tak, że z czystym sumieniem polecam:tak:

471283600

Viki super, dokladnie taki sam oglaalam :tak::tak::tak: i jeszcze serie active. W przyszlym roku ktorys z nich kupie. Gratuluje zakupu, naprawde jest fajny bo go ogladalam i juz prawie kupilam ale postanowilam do wiosny poczekac

Grzechotka fajne saneczki,

Ostatnia edycja:
u nas na dzień dzisiejszy:

wózek spacerowy chicco multiway kolor: mirage
ChiccoMultiway22.jpg

fotelik samochodowy tufifi kolor: zielono-niebieski (tylko taki mieli dostęony w sklepie ;-) a po zakupie zobaczyłam na necie są ładniejszą kolorystykę :-p)
bs-320-1.jpg

młoda w ogóle jest z dzieci "niewózkowych" i "niesamochodowych" :-(
strasznie się namęczyłam na spacerach i podczas jazdy - płacz, ryk itp. gdzieś do 8 m-ca :-(
teraz jak jest starsza jest super! spacery i podróże są przyjemnością :tak:

Pamietacie moje rozterki wózkowe???? no to wyobrazcie sobie, ze podjełam męską decyzje i kupiłam nowy wózek:tak::-)
Własciwie to wszystko rozegrało się w jeden dzien. Najpierw pomyslalam,ze sprzedam stary....jednak x landery są czesto kupowane i miałam nadzieję, ze sprzedam:-)I tu sie nie mylilam. Zrobiłam fotki wózka, wystawiłam na allegro i w ciagu godziny został kupiony....Tak wiec tego samego dnia pojechalismy do sklepu z wózkami i wybieralismy wózki, zastanawiałam się miedzy tym co ma Viki a baby design city espiro. Zwyciezył drugi. Tamten był dla mnie za niski.....Tak weic jestesmy zadowoleni. Kolor czerwony...hehh:-):-D

reklama
Do góry