reklama
joanna30055
mama Ksawka 07
Wózio fajowy
Ale tamte też ok.
DOTKA masz ten sam problem ja też jak kupuję wózek to muszę pierwsze sprawdzić czy się nie będę garbić bo nie które wózki są niskie
Ale tamte też ok.
DOTKA masz ten sam problem ja też jak kupuję wózek to muszę pierwsze sprawdzić czy się nie będę garbić bo nie które wózki są niskie
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
A my mamy teraz takie coś:
Wózek spacerowy VENUS BUGGY spacerówka parasolka (445629274) - Aukcje internetowe Allegro
Bez żadnych rewelacji, ale dla nas jak najbardziej wystarczający Poza tym ma wysoko rączki, bo tak jak Asia nie lubię się garbić ;-)
Wózek spacerowy VENUS BUGGY spacerówka parasolka (445629274) - Aukcje internetowe Allegro
Bez żadnych rewelacji, ale dla nas jak najbardziej wystarczający Poza tym ma wysoko rączki, bo tak jak Asia nie lubię się garbić ;-)
Ataata
Grudniowa Mama '07
Ja tą furke kupuje bankowo (po wypłacie;-)) także jak bedziecie grzeczne, to przetestuje go specjalnie dla was i zdam relacje, oczywiście za odpowienią odpłatą he he he
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
To czekamy to opinie Pani Prezes ;-)
Ataata
Grudniowa Mama '07
heh jutro jade do sklepa po ten wózio bo znalazłam na allegro tą furke w krakowie :-) także obejrze, pomacam itp ;-) no i dam znać, tzn najpierw wam podam numer mojego konta a potem sie jakoś dogadamy ;-)
grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
am jaki fotelik polecacie do samochodu bo chemy kupić ale nie wiem jaki
reklama
Podziel się: