reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, foteliki i inne...

Grzechotka ja bylam w Wawie w sklepie Swiat dziecka i tam maja tylko foteliki o ocenie powyzej 4 w testach zderzeniowych.
Polecali Maxi Cosi (nie pamietam dokladnie ktory model, Viki pisala modele to ktorys z nich, chyba ten co ona ma) albo Romer King Plus. Cena podobna, Moj kosztowala w tym sklepie 900 a Maxi Cosi 819. W sklepie internowym tego co kupowalam maja nizsze ceny. Romer 849 a na Maxi Cosi XP promocja 765.

My wybralismy Romera bo ma dodatkowa oslonke na glowe, tzn taki dodatkowy jakby krag na okolo glowy i wtedy maluch sobie ja opiera i w razie uderzenia glowa nie leci mocno na bok i glowka jak zasnie mu nie opada.

Na zdjęciu tego mojego to jest to jasno szare na okolo glowy (ja mam inny kolor - zielony)

Ja jestem zadowolona, znajomi maja i tez.

Ostatnia edycja:
reklama
Jutrzenka my mamy taki sam:tak::tak:;-)tylko my zapłacilismy 40 zł mniej....hehehe....
Ale fotelik rzeczywiście bardzo fajny:-)

Grzechotka ja ci poradze taki zeby był dobry i bezpieczny inaczej nie pomoge mnie niestety nie stac wydac 8 stówek na fotelik i dlatego kupilismy za 280 zł niestety:-:)-:)-:)-( a jezeli ty mozesz to kup jak najlepszy :tak::tak::-):-)

no własnie wybraliśmy najpierw maxi cosi tobi za 800 ale chyba jakis tańszy trzeba wybrać nie wiem jeszcze dlatego pytam jakie macie lub zamierzacie mieć

Dotka ja tez zapłacilam mniej bo mam karte rabatowa (855) ale podaje cene sklepowa jak sie nie ma karty :-p:-p:-p:-p:-p;-);-);-).

A jaki masz kolorek, ja mam Marcel :-D:-D:-D

reklama
ten chicco fajny i ten pauli też tylko jedna sprawa wszystkie są do 18 kg a ja bym chciała taki do 26 bo są takowe

a znowu w chicco ta baza jest super właśnie a już nie wiem jaki musze się wybrać do hurtowni i pooglądac jakieś jeszcze

Do góry