reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki, foteliki i inne...

Dotka my to jak blizniaczki myslimy hihihiihihihih wozki takie same fotelik samochodowy tez :-D:-D:-D:-D;-);-)

Paula ten Twoj wiekszy niz zwykla parasolka, a lekki jest??, a jak te podwojne kola??

reklama
Dziękuje dziewczynki za odp w sprawie fotelika, z następnej wypłaty trzeba bedzie kupic juz ten fotelik bo szczerze mówiąc mojej Darii sie nudzi w tym leżącym juz po 20 minutach i marudzi jak dziecko!!!:-D;-)

A co do wózka to kupiłam dziś w końcu coś, i nie tamten Slapi bo stwierdziłam ze co mi z lekkości wózka, skoro dziecku bedzie w nim niewygodnie:no: wole pchać coś cięższego, ale żeby Darii było w nim dobrze no i kupiłam ten który miałąm kupić zamiast tego mojego aktualnego Graco, czyli Baby Design Walker
443274026

o dokładnie ten, jest cięższy bo 9,5 kg waży ale co tam, przynajmniej ma o wiele dłuższe siedzisko, regulowany podnóżek, no i amortyzacje kół (bo zapomniałam napisać że tamten Slapi niemial ani jednego amortyzatora!!!!)
I choć pisałąm ze nie kupie juz z podwójnymi kołami, to jednak kupiłam, pozatym Slapi miał węższy rozstaw pzrednich kół i jakoś sonbie niemoge wyobrazić jak sie takim wózkiem wjeżdża na podjazd, ten co jest jak są schodki:confused: chyba jedynie na tylnich kołach:baffled:
No nic, w każdym razie wchodzi nam do bagarznika bez problemowo, a nawet pionowo sie mieści:-), bo Graco to pozoimo i butem trzeba było upychać:-D, no i co najważniejsze Darusia jest zadowolona... jaka dumna dziś jezdziłą to wam mówie...:tak::-D

Jutrzenka ten mój wózio nie jest ciężki. Nie wiem ile waży. Z 7kg?
Też ma amortyzację kół, a podwójne w niczym nie przeszkadzają. Można je zablokować i już...
Jedyną wadą w moim jest materiał... Wszystko na nim widać :-( Ale przecieram na mokro i po sprawie :tak:

Agatka bardzo dobry wybór!!! Baby Design ma bardzo fajne i dobre wózeczki :tak:

Agatko super furka no i nie dziwie sie Dari za była dumna wkoncu nowa fura nie :tak::tak::tak: a taki sam wózek ma moja bratowa juz 3 rok i nie rozwalił sie takze posłózy ci długo:tak::tak::tak: zycze Darusce przyjemnych podrózy w swojej furce :-);-)

Dziewczynki Bardzo Prosze o szybką opinie: czy któraś z was miała może styczność z takowym fotelikiem samochodowym??
http://www.allegro.pl/item460412060_concord_trimax_x_line_style_2007_champion_orginal.html
Albo mamusie które sie znają, niech coś doradzą, czy to byłby dobry wybór...?

A ten???
http://www.allegro.pl/item457976882_nowy_fotelik_zooty_gemini_dwia_gratisy_hit.html
niby niema regulacji kąta pochylenia oparcia, ale zas ma regulacje wysokości zagłówka, no i 2 razy tańszy!!! Ja już niewiem co mam myśleć i czym sie kierować, bo jak dla mnie obydwa są prawie takie same a ceny zupełnie inne!!!

I jeszcze jeden: a co sądzicie o fotelikach Romer King???
http://www.allegro.pl/item459763576_romer_king_9_20_super_bezpieczny_i_komfortowy.html
Tu pokazuje używany, ale noew kosztuką ok 700zł:szok:

Plissss o porade doświadczone mamusie

reklama
Agatko ja tych fotelików nie znam ale wiem że dla mnie przy wyborze był bardzo ważny kąt nachylenia i dlatego kupiłam fotelik taki od urodzenia do 15 kg. Obydwaj chłopcy taki mają i bardzo sobie je chwalę bo jak jedziemy gdzieś dalej to porostu zsuwam ich do takiej pozycji jaką miał mały fotelik i jest im wtedy bardzo wygodnie. Tak bez pobudek przejechaliśmy całą drogę z Krakowa do Gdańska:tak::tak::tak::tak:

Do góry