Dziękuje dziewczynki za odp w sprawie fotelika, z następnej wypłaty trzeba bedzie kupic juz ten fotelik bo szczerze mówiąc mojej Darii sie nudzi w tym leżącym juz po 20 minutach i marudzi jak dziecko!!!
;-)
A co do wózka to kupiłam dziś w końcu coś, i nie tamten Slapi bo stwierdziłam ze co mi z lekkości wózka, skoro dziecku bedzie w nim niewygodnie
wole pchać coś cięższego, ale żeby Darii było w nim dobrze no i kupiłam ten który miałąm kupić zamiast tego mojego aktualnego Graco, czyli Baby Design Walker
o dokładnie ten, jest cięższy bo 9,5 kg waży ale co tam, przynajmniej ma o wiele dłuższe siedzisko, regulowany podnóżek, no i amortyzacje kół (bo zapomniałam napisać że tamten Slapi niemial ani jednego amortyzatora!!!!)
I choć pisałąm ze nie kupie juz z podwójnymi kołami, to jednak kupiłam, pozatym Slapi miał węższy rozstaw pzrednich kół i jakoś sonbie niemoge wyobrazić jak sie takim wózkiem wjeżdża na podjazd, ten co jest jak są schodki
chyba jedynie na tylnich kołach
No nic, w każdym razie wchodzi nam do bagarznika bez problemowo, a nawet pionowo sie mieści:-), bo Graco to pozoimo i butem trzeba było upychać
, no i co najważniejsze Darusia jest zadowolona... jaka dumna dziś jezdziłą to wam mówie...