reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, foteliki i inne...

Dotka my to jak blizniaczki myslimy hihihiihihihih wozki takie same fotelik samochodowy tez :-D:-D:-D:-D;-);-)

Paula ten Twoj wiekszy niz zwykla parasolka, a lekki jest??, a jak te podwojne kola??

reklama
Dziękuje dziewczynki za odp w sprawie fotelika, z następnej wypłaty trzeba bedzie kupic juz ten fotelik bo szczerze mówiąc mojej Darii sie nudzi w tym leżącym juz po 20 minutach i marudzi jak dziecko!!!:-D;-)

A co do wózka to kupiłam dziś w końcu coś, i nie tamten Slapi bo stwierdziłam ze co mi z lekkości wózka, skoro dziecku bedzie w nim niewygodnie:no: wole pchać coś cięższego, ale żeby Darii było w nim dobrze no i kupiłam ten który miałąm kupić zamiast tego mojego aktualnego Graco, czyli Baby Design Walker
443274026

o dokładnie ten, jest cięższy bo 9,5 kg waży ale co tam, przynajmniej ma o wiele dłuższe siedzisko, regulowany podnóżek, no i amortyzacje kół (bo zapomniałam napisać że tamten Slapi niemial ani jednego amortyzatora!!!!)
I choć pisałąm ze nie kupie juz z podwójnymi kołami, to jednak kupiłam, pozatym Slapi miał węższy rozstaw pzrednich kół i jakoś sonbie niemoge wyobrazić jak sie takim wózkiem wjeżdża na podjazd, ten co jest jak są schodki:confused: chyba jedynie na tylnich kołach:baffled:
No nic, w każdym razie wchodzi nam do bagarznika bez problemowo, a nawet pionowo sie mieści:-), bo Graco to pozoimo i butem trzeba było upychać:-D, no i co najważniejsze Darusia jest zadowolona... jaka dumna dziś jezdziłą to wam mówie...:tak::-D

Jutrzenka ten mój wózio nie jest ciężki. Nie wiem ile waży. Z 7kg?
Też ma amortyzację kół, a podwójne w niczym nie przeszkadzają. Można je zablokować i już...
Jedyną wadą w moim jest materiał... Wszystko na nim widać :-( Ale przecieram na mokro i po sprawie :tak:

Agatka bardzo dobry wybór!!! Baby Design ma bardzo fajne i dobre wózeczki :tak:

Agatko super furka no i nie dziwie sie Dari za była dumna wkoncu nowa fura nie :tak::tak::tak: a taki sam wózek ma moja bratowa juz 3 rok i nie rozwalił sie takze posłózy ci długo:tak::tak::tak: zycze Darusce przyjemnych podrózy w swojej furce :-);-)

Dziewczynki Bardzo Prosze o szybką opinie: czy któraś z was miała może styczność z takowym fotelikiem samochodowym??
http://www.allegro.pl/item460412060_concord_trimax_x_line_style_2007_champion_orginal.html
Albo mamusie które sie znają, niech coś doradzą, czy to byłby dobry wybór...?

A ten???
http://www.allegro.pl/item457976882_nowy_fotelik_zooty_gemini_dwia_gratisy_hit.html
niby niema regulacji kąta pochylenia oparcia, ale zas ma regulacje wysokości zagłówka, no i 2 razy tańszy!!! Ja już niewiem co mam myśleć i czym sie kierować, bo jak dla mnie obydwa są prawie takie same a ceny zupełnie inne!!!

I jeszcze jeden: a co sądzicie o fotelikach Romer King???
http://www.allegro.pl/item459763576_romer_king_9_20_super_bezpieczny_i_komfortowy.html
Tu pokazuje używany, ale noew kosztuką ok 700zł:szok:

Plissss o porade doświadczone mamusie

reklama
Agatko ja tych fotelików nie znam ale wiem że dla mnie przy wyborze był bardzo ważny kąt nachylenia i dlatego kupiłam fotelik taki od urodzenia do 15 kg. Obydwaj chłopcy taki mają i bardzo sobie je chwalę bo jak jedziemy gdzieś dalej to porostu zsuwam ich do takiej pozycji jaką miał mały fotelik i jest im wtedy bardzo wygodnie. Tak bez pobudek przejechaliśmy całą drogę z Krakowa do Gdańska:tak::tak::tak::tak:

Do góry