reklama
Ataata
Grudniowa Mama '07
Weroniczka, viki, Ewcia dziękuje za opinie.
Mój typ jest taki sam jak wasz, zobaczymy czy w praktyce okaże sie słuszny:-)
Wieczorkiem napisze co i jak i co sie dowiedziałam;-)
Mój typ jest taki sam jak wasz, zobaczymy czy w praktyce okaże sie słuszny:-)
Wieczorkiem napisze co i jak i co sie dowiedziałam;-)
Doticzka
Klub grudniówek'07
Hej dziewczynki;-)
Zgłaszam się do Was po opinie , ponieważ mam mały dylemacik . Czy któraś miała doczynienia z wózkami firmy Tutek lub coś o nich słyszała?
Konkretnie chodzi o to że mam upatrzony wózek ale przed chwilą trafiłam na allegro na wóżek firmy tutek i też mi się spodobał wiec prosze Was powiedzcie którym waszym zdaniem jest lepszy bo cenowo nie ma dużej róznicy...
Wózek PIOTRUŚ TUTEK REWELACYJNA CENA SPRAWDŻ!! (239897431) - Aukcje internetowe Allegro lub NAJTAŃSZY EKSKLUZYWNY POLSKI WÓZEK+SUPER GRATIS! (229960061) - Aukcje internetowe Allegro aha no i jeszcze jedna sprawa w kwestii materaca , planuje kupić materac pianka-kokos ale dzisiaj znalazłam jeszcze materac pianka-kokos-pianka i teraz który był by lepszy?;-)
Zgłaszam się do Was po opinie , ponieważ mam mały dylemacik . Czy któraś miała doczynienia z wózkami firmy Tutek lub coś o nich słyszała?
Konkretnie chodzi o to że mam upatrzony wózek ale przed chwilą trafiłam na allegro na wóżek firmy tutek i też mi się spodobał wiec prosze Was powiedzcie którym waszym zdaniem jest lepszy bo cenowo nie ma dużej róznicy...
Wózek PIOTRUŚ TUTEK REWELACYJNA CENA SPRAWDŻ!! (239897431) - Aukcje internetowe Allegro lub NAJTAŃSZY EKSKLUZYWNY POLSKI WÓZEK+SUPER GRATIS! (229960061) - Aukcje internetowe Allegro aha no i jeszcze jedna sprawa w kwestii materaca , planuje kupić materac pianka-kokos ale dzisiaj znalazłam jeszcze materac pianka-kokos-pianka i teraz który był by lepszy?;-)
Doticzka ten pomarańczowo-czarny mi osobiście bardziej się podoba ;-)
Opinii nie słyszałam, więc Ci nie poradzę nic.
A materace to chyba kokos-pianka-kokos ;-) bo maleństwo albo na kokosie albo na tej gryce o jakiej pisaliśmy wcześniej sobie śpi ;-) Pianka zawsze w środeczku warstw jest. Więc pianka-kokos to w sumie (chyba to samo) co z obu stron kokos. Dla mnie to żadna różnica, bo przecież tym kokosem kładziesz na górę. Bo wątpię aby tak szybko sie niszczyła warstwa aby należałoby ją zmieniać.
Opinii nie słyszałam, więc Ci nie poradzę nic.
A materace to chyba kokos-pianka-kokos ;-) bo maleństwo albo na kokosie albo na tej gryce o jakiej pisaliśmy wcześniej sobie śpi ;-) Pianka zawsze w środeczku warstw jest. Więc pianka-kokos to w sumie (chyba to samo) co z obu stron kokos. Dla mnie to żadna różnica, bo przecież tym kokosem kładziesz na górę. Bo wątpię aby tak szybko sie niszczyła warstwa aby należałoby ją zmieniać.
Doticzka
Klub grudniówek'07
Ewa w sumie nie chodziło mi o kolor bo czy jeden czy drugi bede chciała czerwony ;-) Ale bardziej o funkcjonalnośc ogólną prezentacjie i pratyczność... bo te wózki co są z nosidełkiem w środku (tak jak na linku ten czerwony) to podobno są bardzo niskie i to mnie martwi , bo jak tatuś bedzie chciał wziosć synka na spacer to nie wiem czy nie bedzie mu za nisko (ma 190 cm wzrostu ) do rączki w wózku;-):-)
Ataata
Grudniowa Mama '07
Doticzka ja obstawiam ten czerwony, po pierwsze ładniejszy po drugie ważniejsze ma amortyzacje na sprężynach... właśnie wróciłam ze sklepu i Pan mi strasznie odradzał jakikolweik wózek na paskach (a ten pierwszy jest na paskach właśnie) dlaczego..? No niby do bójania rewelacja bo miękki i świetnie sie kołysze przód-tył i na boki ale... paski sie wyrabiają (naciągają) i jak jest dziecko większe to strach zostawic bez nadzoru w takim wózku bo może sie przekopyrtnąć, no dosłownie jak nie zapięte to spokojnie z niego wypadnie a jak zapięte to nawet wózek może sie cały wypierniczyć. Gośc powiedział że jeśli mam możliwość wyboru to w0ogóle nie brać pod uwage wóżków na pasach, poprostu są niebezpieczne dla dzieci starszych...
Doticzka
Klub grudniówek'07
Ataata to bardzo ważna informacja nie wiedziałam że na paskach mogą być niebezpieczne dla maleństwa, wszyscy je polecaja ze wzgledu na łatwe kołysanie , nawet lekarze ortopedzi itp no ale fakt faktem jest taki że bezpieczeństwo najważniejsze
reklama
Ataata
Grudniowa Mama '07
Dokładnie Doticzka przejdź sie do tego Światu Dziecka, tam maja dużo wózeczków różnych firm tyle że troche droższych niestety... (widziałam tam taki jeden strasznie wysoki wózek ale to chyba obydwoje byście musieli miec po 2metry, bo dla Ciebie mógłby być niewygodny taki wysoki)
Ale powiem wam, że wróciłam ze sklepu i jestem głupsza niż przed tą wycieczką...
I powiem wam że w każdym sklepie co innego polecają... poważnie I bądź tu mądry... No choć tyle wiem że wózek na pasach odpada (to juz 3 razy słyszałam) a pozatym to niewiem nic..:sick:
I jestem tak głupia że niewiem co z moim Tako tym wypatrzonym....
Jak bym miała kupić nowy (tzn wydac ok 1000zł) to gość polecił firme Nestor wózeczki śliczne podobne do Tako, ale lżejsze bo ważą 15 kg max i są troche miększe... więc Pan mi odradził Tako jesli chce go nosić na 3 piętro... polecił Nestora... No ale lżejszy ale niema używanych ładnych na allegro... wogóle ich mało...
Ale zaś sobie myśle że 15kg wózek + 4kg dziecko = ok 20kg wiec itak sama nie wtargam 20kg na 3 piętro Niema mowy więc chyba te 3kg w Tako mnie już nie zbawią
Aj cholera niewiem co robic
Ale powiem wam, że wróciłam ze sklepu i jestem głupsza niż przed tą wycieczką...
I powiem wam że w każdym sklepie co innego polecają... poważnie I bądź tu mądry... No choć tyle wiem że wózek na pasach odpada (to juz 3 razy słyszałam) a pozatym to niewiem nic..:sick:
I jestem tak głupia że niewiem co z moim Tako tym wypatrzonym....
Jak bym miała kupić nowy (tzn wydac ok 1000zł) to gość polecił firme Nestor wózeczki śliczne podobne do Tako, ale lżejsze bo ważą 15 kg max i są troche miększe... więc Pan mi odradził Tako jesli chce go nosić na 3 piętro... polecił Nestora... No ale lżejszy ale niema używanych ładnych na allegro... wogóle ich mało...
Ale zaś sobie myśle że 15kg wózek + 4kg dziecko = ok 20kg wiec itak sama nie wtargam 20kg na 3 piętro Niema mowy więc chyba te 3kg w Tako mnie już nie zbawią
Aj cholera niewiem co robic
Podziel się: