reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, foteliki i inne...

ja dla damiana miałam materac kokosowy i byłam bardzo zadowolona, teraz w sklepach proponują i chwalą ten z gryką po jednej stronie i z kokosem po drugiej.
są tez takie na ktorych gryka jest tak wszysta tak , ze nie powoduje przesunieć i nie robią się fałdki. widziałam taki materac na zywo i strona z gryką wygląda tak jakby była delikatnie pikowana, tzn przeszyta co ileś centymetrów, i mysle ze faktycznie to sie sprawdza i fałdki sie nie robią.

a jesli chodzi o rożek z kokosem to ewciu sa takie ktore mają wkładke kokosową w miejscu gdzie maluszek leży. bardzo fajna rzecz.

reklama
Viki, własnie te rożki oglądałam, bardzo ładnie wygladają.:-)...a ten mój link który wkleiłam, nie otwiera się:wściekła/y:ale nie będę nic poprawiać bo nie mam nerwów:angry:

(chyba naprawiłam...matko! jaki ze mnie nerwus!)
;-)

W sumie nie są drogie. A Wiki - jako do doświadczonej mamusi - sprawdzają się takie rożki? (nie zależnie czy z wkładem czy bez) Ułatwiają życie ;-) ?

ewa ja powiem ci szczerze, ze na początku damian spał własnie w takim rożku. niestety kołderka nie przykryjesz takiego malenstwa, wiec rozek swietnie sie sprawdzał.kilka lat temu nie było specjalnych poduszek do karmienia jak teraz są, bo teraz mozna kupic taka na ktorej kładziesz dziecko i nie musisz go tak jakby go trzymac jedynie podtrzymywac, a gdy moj damian jadł przez ponad godzine ręce mi czasem odpadały wiec czasem brałam go w rożku kładłam tak jakby na kolanach i podtrzymywałam tylko pod główką.
nie wiem czy dobrze i jasno to wszystko opisałam:zawstydzona/y:
tak samo dla osób ktore nie maja wprawy w braniu takiego maluszka na raczki jest to dobra rzecz bo leząc na kokosowym wkładzie dziecko ma bardziej stabilne plecki, szyjkę i główkę - oczywiscie rowniez trzeba byc ostroznym ale rozek ułatwia zycie - takie jest moje zdanie:tak:

Ataata niezła okazja Ci się trafiła. Daj znać jak Ci poszło ;-)

Ewcia dam znać wieczorkiem napewno co postanowiłam.
Jade koło 18 do sklepu gdzie mają wszystkie modele tych wózków, koleżanka tam pracuje to mi doradzi który lepszy i jeden z nich kupie już raczej na 100%

Dziewczyny ale jeszcze prosze o rade dot. kolorków... Pliss...
Który wam sie bardziej podoba...??

http://www.allegro.pl/item242136373_wozek_tako_exclusive_silver_collection.html
To ten co mi sie bardziej podoba, jest lżejszy ale ma gorszą amortyzacje...

http://www.allegro.pl/item214613681_2_wozki_w_cenie_1_tako_city_parasolka_jeep.html
A to ten z lepsza amortyzacją, cena 490zł bez spacerówki...

Czekam na opinie

reklama
Do góry