Doticzka
Klub grudniówek'07
Widze Ataata że teraz każa z nas zaczyna mieć pełno dylematów wątpliwości itp Bo to trzeba wózek wybrać , łóżeczko i materac i 100 tysiecy innych rzeczy;-) Mój się ze mnie śmieje że mi musi zablokować jakoś strone allegro bo zrobiłam nałogowcem:-);-) . A co do wzrostu masz racjie było by mi pewnie nie wygodnie bo ja należe do tych "z metra ciętych";-)
Ja się jeszcze poważnie zastanawiam nad kupnem monitora odechu (używanego) ponieważ podobno jak mama wcześniak czyli ja (urodziłam się w 7 miesiącu) spodziewa się chłopczyka jest wieksze ryzyko a pozatym maluszek bedzie miał łóżeczko w innym pokoju niż my śpimy i chyba byłabym spokojniejsza, no ale znowu nie chce wyjść na panikare i sama nie wiem co robić.... Co o tym myślicie
Ja się jeszcze poważnie zastanawiam nad kupnem monitora odechu (używanego) ponieważ podobno jak mama wcześniak czyli ja (urodziłam się w 7 miesiącu) spodziewa się chłopczyka jest wieksze ryzyko a pozatym maluszek bedzie miał łóżeczko w innym pokoju niż my śpimy i chyba byłabym spokojniejsza, no ale znowu nie chce wyjść na panikare i sama nie wiem co robić.... Co o tym myślicie