reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wozki foteliki etc. dla naszych pociech :)

Oto bryka mojego synka pożyczona od Szwagierki:)Zobacz załącznik 609334 Nie zwracajcie uwagi na tło bo kuchnia to jedyne miejsce w domu bez remontu i w której wszystko jest z innej parafii:)

Super fura!!! Ale musicie sie cieszyc, ze juz jest w domu:-)
Na kuchnie nie zwrocilam uwagi ale na wystajace kolanka? na pierwszym planie to juz tak:-D

reklama
LOKA tyle że sama gondola ze stelażem i ze skrętnymi kółkami to rzadkość i jeszcze w dobrej cenie.Ja chyba tez nie jestem do końca przekonana na tego coneco bo inaczej już miesiąc temu bym kupiła,poczekam może się trafi coś w komisie bo na allegro używki jednak nie kupię,co innego zobaczyć w realu.

KROCZEK a twój wózeczek jest fioletowy?bo na fotce to taki brąz,ciemna śliwa.

A mi się bardzo podoba ten fiolet co ma Dagmar,sama bym takiego chciała:tak:

może tablica?
jeśli allegro to blisko i obejrzyj

dagmar zastanawialam sie nad speedi z gondolka... ale podobaja mi sie jeszcze moodd ale juz gondoli chyba nie wepne... a 2 wozkow nie mam co kupowac chyba...

ja speedi lubię, jest lekki i wygodny. 3kłowce po Kaju kocham.
Niestety na gondolkę wydaje mi się za sztywny, ale na 99% kupię spacerówkę latem.

Mood widziałam raz- cudeńko, tak jak buzy uwielbiam.
Przecież one są z gondolami.
Buzem nawet tu się da przejechać, co mnie dziwi bo te bółka z przodu wielkie nie są.
Myślę że z mood będzie to samo- wwydajesię być ok.

moja siostra ma quinny moodd i jest zachwycona, ona jest fanką trójkołowców i u niej inne nie wchodzą nawet w grę, także sądzę, że ten kto się zastanawia nie powinien mieć wątpliwości zbyt wiele

Kroczek super fura:tak:! No jak Kubuś ma już w czym jeździć to powoli można się szykować na ich przybycie :D (nie za szybkie oczywiście);-)

reklama
Do góry