marcia331
Fanka BB :)
Dzieki Dagmar za zyczenia. No dom to podstawa zebysmy w ogole zaczeli myslec o trzecim. Ale gdzies tame planach jest wiec mam nadzieje.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
CONECO KANGOO AŻ 2 x GONDOLA +SPACERÓWKA +FOTELIK (3941251412) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
mam dylemat kupić taki wózeczek nowy czerwony za 690zł czy warto 400zł np dać za używkę?ten mogłabym pozniej oddać w komis w tym sklepie co kupie,już 2miesiąc o tym mysle
Oto bryka mojego synka pożyczona od SzwagierkiZobacz załącznik 609334 Nie zwracajcie uwagi na tło bo kuchnia to jedyne miejsce w domu bez remontu i w której wszystko jest z innej parafii
CONECO KANGOO AŻ 2 x GONDOLA +SPACERÓWKA +FOTELIK (3941251412) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
mam dylemat kupić taki wózeczek nowy czerwony za 690zł czy warto 400zł np dać za używkę?ten mogłabym pozniej oddać w komis w tym sklepie co kupie,już 2miesiąc o tym mysle
Oto bryka mojego synka pożyczona od SzwagierkiZobacz załącznik 609334 Nie zwracajcie uwagi na tło bo kuchnia to jedyne miejsce w domu bez remontu i w której wszystko jest z innej parafii
No właśnie wózek jest brązowo kremowy)