reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wozki foteliki etc. dla naszych pociech :)

reklama
Oto bryka mojego synka pożyczona od Szwagierki:) CAM00063.jpg Nie zwracajcie uwagi na tło bo kuchnia to jedyne miejsce w domu bez remontu i w której wszystko jest z innej parafii:)

Załączniki

• CAM00063.jpg
    CAM00063.jpg
    37,8 KB · Wyświetleń: 196
CONECO KANGOO AŻ 2 x GONDOLA +SPACERÓWKA +FOTELIK (3941251412) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
mam dylemat kupić taki wózeczek nowy czerwony za 690zł czy warto 400zł np dać za używkę?ten mogłabym pozniej oddać w komis w tym sklepie co kupie,już 2miesiąc o tym mysle

ja dla Kaja kupiłam taki
https://www.google.pl/search?q=cone...hp%3Fproducts%3Dproduct%26prod_id%3D4;581;324

miałam go 5 dni- byłam zachwycona dopuki nie wyszłam na spacer.
Wróciłam niosąc Kaja na ręce i ciągnąc wózek i wystawiłam go na allegro za pół ceny- poszedł w 2 godziny:)
amortyzacja- brak, po błocie przejechać- masakra.
Wygląd super. Do miasta tak, na zapupia nie!!!
Zraziłam się i bym już nie kupiła.

Jśli jednak mieszkasz w miejscu, gdzie są równe drogi i nie masz zamiaru latać z nim po parkach i lesie, to te wózeczki z conieco są ok :)

Oto bryka mojego synka pożyczona od Szwagierki:)Zobacz załącznik 609334 Nie zwracajcie uwagi na tło bo kuchnia to jedyne miejsce w domu bez remontu i w której wszystko jest z innej parafii:)

nooo i kolejna bryka zajechała :)

DAGMAR sama już teraz nie wiem,sąsiadka od roku jezdzi coneco v4 i nie narzeka,może co nowszy model to troszkę lepszy?wiem że to nie super firma,wolałabym np tako ale to minimum 1200trzeba dać a ja potrzebuje na 5miesięcy bo na potem mam 2spacerówki po synku i szkoda mi tyle kasy a używek w ciemno boję się kupować bo nie wiadomo w jakim stanie.Poczekam jeszcze na początku marca mają w komisie coś wstawić.

CONECO KANGOO AŻ 2 x GONDOLA +SPACERÓWKA +FOTELIK (3941251412) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
mam dylemat kupić taki wózeczek nowy czerwony za 690zł czy warto 400zł np dać za używkę?ten mogłabym pozniej oddać w komis w tym sklepie co kupie,już 2miesiąc o tym mysle

ja mam podobne zdanie jak Dagmar - jesli do miasta to pewnie oki ale na wertepy to moze sie nie sprawdzic. A do spacerówek nie mozesz samej gondoli moze dokupic?

Oto bryka mojego synka pożyczona od Szwagierki:)Zobacz załącznik 609334 Nie zwracajcie uwagi na tło bo kuchnia to jedyne miejsce w domu bez remontu i w której wszystko jest z innej parafii:)

no i znowu filetowy, ja nie moge :) ze ja sie na ten zielony zgodzilam. Kroczek fajny wózeczke :)

LOKA tyle że sama gondola ze stelażem i ze skrętnymi kółkami to rzadkość i jeszcze w dobrej cenie.Ja chyba tez nie jestem do końca przekonana na tego coneco bo inaczej już miesiąc temu bym kupiła,poczekam może się trafi coś w komisie bo na allegro używki jednak nie kupię,co innego zobaczyć w realu.

KROCZEK a twój wózeczek jest fioletowy?bo na fotce to taki brąz,ciemna śliwa.

A mi się bardzo podoba ten fiolet co ma Dagmar,sama bym takiego chciała:tak:

reklama
Do góry