reklama
moi_pas
Fanka BB :)
maderska a to nie są foteliki z grupy 9-18 kg?
http://fotelik.info/pl/testy/Graco/ocena/malejaco/
http://fotelik.info/pl/testy/Graco/ocena/malejaco/
Ostatnia edycja:
madzikm76
Madzikm Bardzo fajny wózek !! Ma bardzo praktyczny i elegancki kolorek Tylko ta gondolka wydaje mi się mała. Taka jest czy to kwestia zdjęcia?
Gondola jest wg mnie bardzo obszerna. Z tego co pamiętam to ma w środku 83.5cm na 38cm
Madzikm twoja córcia czekała chyba jak wózek dotrze do domu,bo zaraz po tym postanowiła wyjść na świat:-),chyba jej się furka spodobała.
To samo mój mąż stwierdził:-)
Ostatnia edycja:
biala_dama
dziewczyny a jakie macie foteliki?muszę kupić fotelik dla mojej córci,zastanawiam się nad modelem Tobi maxi cosi,podobno jest bezpieczny,jakościowo dobry,dla dziecka wygodny
ja mam besafe izi go, i bardzo mi się podoba i wygląd i funkcjonalność i wykonanie. W testach też nieźle wypada, jeśli chodzi o maxi cosi to też jest b.dobry ale jak dla mnie gorzej wykonany. Ale to kwestia gustu raczej ;-)
Viltutti
My mamy fotelik Mimas Safety 1st Fotelik Safety 1st Mimas 2013 opinie (4,18) · Wypisz wymaluj Maxi Cosi Citi, choć tańszy, ale równie bezpieczny | Wózki Dla Dzieci Opinie w zasadzie jest to to samo co Maxi Cosi tylko tańszy i w stosunku do moich potrzeb lepszy. Ja się zniechęciłam co Maxi Cosi po tym jak przez rok szła trefna seria która miała jakiąś wadę fabryczną, która w przypadku kolizji mogła bardziej zaszkodzić niż pomóc dziecku. Niby wycofali to ze sklepów, ale niesmak i brak zaufania pozostał.
Co prawda marka Mimas to tańsza linia Maxi Cosi
Co prawda marka Mimas to tańsza linia Maxi Cosi
reklama
agata1991
Wózki wózkami, ale to to jest dopiero wypas podobno Dostałam w gratisie taką kołyskę/gondolkę od znajomej razem z ciuszkami i wózkiem Mówiła, że trzymała w tym syna do 3go miesiąca i dopiero wtedy gdy już wyrósł, to kupili łóżeczko. To się buja, obraca, gra...
A wózeczek mamy firmy Silver Cross. Zdjęcie mam z internetu, bo nie umiem go rozłożyć Też fajna sprawa z tym wózkiem, użyty był może z 3-4 razy po czym znajoma stwierdziła, że źle się jej go rozkłada i kupiła inny
Identyczny tylko czerwony jak ferrari
A wózeczek mamy firmy Silver Cross. Zdjęcie mam z internetu, bo nie umiem go rozłożyć Też fajna sprawa z tym wózkiem, użyty był może z 3-4 razy po czym znajoma stwierdziła, że źle się jej go rozkłada i kupiła inny
Identyczny tylko czerwony jak ferrari
Załączniki