reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wozki foteliki etc. dla naszych pociech :)

Madzikm Bardzo fajny wózek !! Ma bardzo praktyczny i elegancki kolorek :D Tylko ta gondolka wydaje mi się mała. Taka jest czy to kwestia zdjęcia?

reklama
świetny wózeczek ! dziewczyny, a czy miałyście stycznosc z fotelikami: graco coast albo graco nautilus? Bo naczytałam sie bardzo pozytywnych opinii na temat obu fotelików, widziałam też zdjęcia i oba mi sie podobają!

fajne są te foteliki, zarówno jeden jak i drugi :) fajne też są jane montecarlo r1 mozesz sobie zobaczyc

Madzikm twoja córcia czekała chyba jak wózek dotrze do domu,bo zaraz po tym postanowiła wyjść na świat:-),chyba jej się furka spodobała.

Madzikm Bardzo fajny wózek !! Ma bardzo praktyczny i elegancki kolorek :D Tylko ta gondolka wydaje mi się mała. Taka jest czy to kwestia zdjęcia?

Gondola jest wg mnie bardzo obszerna. Z tego co pamiętam to ma w środku 83.5cm na 38cm

Madzikm twoja córcia czekała chyba jak wózek dotrze do domu,bo zaraz po tym postanowiła wyjść na świat:-),chyba jej się furka spodobała.

To samo mój mąż stwierdził:-)

Ostatnia edycja:
dziewczyny a jakie macie foteliki?muszę kupić fotelik dla mojej córci,zastanawiam się nad modelem Tobi maxi cosi,podobno jest bezpieczny,jakościowo dobry,dla dziecka wygodny

ja mam besafe izi go, i bardzo mi się podoba i wygląd i funkcjonalność i wykonanie. W testach też nieźle wypada, jeśli chodzi o maxi cosi to też jest b.dobry ale jak dla mnie gorzej wykonany. Ale to kwestia gustu raczej ;-)

My mamy fotelik Mimas Safety 1st Fotelik Safety 1st Mimas 2013 opinie (4,18) · Wypisz wymaluj Maxi Cosi Citi, choć tańszy, ale równie bezpieczny | Wózki Dla Dzieci Opinie w zasadzie jest to to samo co Maxi Cosi tylko tańszy i w stosunku do moich potrzeb lepszy. Ja się zniechęciłam co Maxi Cosi po tym jak przez rok szła trefna seria która miała jakiąś wadę fabryczną, która w przypadku kolizji mogła bardziej zaszkodzić niż pomóc dziecku. Niby wycofali to ze sklepów, ale niesmak i brak zaufania pozostał.
Co prawda marka Mimas to tańsza linia Maxi Cosi :rofl2:

reklama
Wózki wózkami, ale to to jest dopiero wypas podobno :D Dostałam w gratisie taką kołyskę/gondolkę od znajomej razem z ciuszkami i wózkiem :) Mówiła, że trzymała w tym syna do 3go miesiąca i dopiero wtedy gdy już wyrósł, to kupili łóżeczko. To się buja, obraca, gra... IMG_0763.jpg
A wózeczek mamy firmy Silver Cross. Zdjęcie mam z internetu, bo nie umiem go rozłożyć :p Też fajna sprawa z tym wózkiem, użyty był może z 3-4 razy po czym znajoma stwierdziła, że źle się jej go rozkłada i kupiła inny :)
wózek.jpgIdentyczny tylko czerwony jak ferrari :)

Załączniki

• IMG_0763.jpg
    IMG_0763.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 195
  • wózek.jpg
    wózek.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 168
Do góry