reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wózki dla czerwcowych maluszków

reklama
Ja się właśnie przymierzam do Jedo Fyn. Mają dużą gondolę, pompowane koła, dobry dostęp do kosza na zakupy, a spacerówkę można montować przodem lub tyłem - czyli wszystko na czym mi zależy. Nie są może jakieś super lekkie (jak np. Bugaboo), ale przy pompowanych kołach nie da się za bardzo zejść z wagi. I tak nie ma tragedii. No i oczywiście cena jest przystępna :)

Czoperka my też zastanawiamy się nad jedo, myślałam o tym elegance ale u nas lasy itd. Ten jedo fyn memo czy jakoś tak, oglądałam w sklepie, jest o niebo lżejszy o tego co miałam dla Antka. Mi też bardzo zależy na tym aby spacerowka była montowana przodem i tyłem.

Mialyscie może do czynienia z tym wózkiem?

Mamamm, na bangla.pl jedo fyn ma najwięcej opinii (aż 108!)ze wszystkich wózków głęboko-spacerowych, to znaczy że dużo ludzi go kupuje :) ogólnie ma dobrą ocenę, możesz poczytać tu Jedo Wózek FYN 3DS, FYN 4DS Classic/Memo/Freeline opinie - bangla.pl
Ja już robiłam rozeznanie i w tej kategorii cenowej i tych parametrach ma najlepsza opinie (przynajmniej na tym portalu, nie wiem na ile jest on miarodajny).

hej ja juz mam wozeczek i wlasnie wybralismy jedo fyn lezy juz sobie zafoliowany na szafie i czeka, jak sobie pojezdzilismy to jest super, balam sie tylko tego zawieszenia (wahacze) ale wszystko jest ok mozna je regulowac tak wiec bujac tez da rade, kola pompowane i bardzo duze wiec ladnie amortyzowac bedzie generalnie wozek super

reklama
Grabola - a propos hollanda - widziałaś ten kolor który Ci się podoba na żywo czy tylko w necie? Bo my w sklepie bardzo się zdziwiliśmy kolorami, na żywo wyglądają inaczej - także warto na to zwrócić uwagę ;*

Do góry