reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki dla czerwcowych maluszków

Bugaboo jest chyba najlepsza firma :) tak jak mowia o nich ze to Mercedesy w kategorii wozkow :) mnie niestety nie stac na ta chwile na taki zakup.

My nasz Wozek kupilismy w mothercare I to jest ixpedior. Te brazowe wstawki sa skorzane ;) a udalo nam sie Wyrwac za prawie polowy ceny bo akurat trafilismy na przeceny :)

reklama
bugaboo ma dobre opinie, a najważniejsze są te od użytkowniczek. Mnie na początku przeszkadzało trochę, że gondola jest nisko zawieszona a mój mąż jest wysoki, ale babeczka w sklepie nam zademonstrowała, że wygodny jest dla niskich i wysokich.
Fakt do najtańszych nie należy, ale chce żeby wózek posłużył również drugiemu dziecku.
Koronka fajny ten Wasz wózek.
Mamuśka a jak się sprawowała beżowa budka?mocno się brudziła?fajne kolory, uniwersalne dla każdej płci :)

Sempre nie narzekałam jakoś na tą budkę.
Ooo to że gondola jest nisko osadzona to jest minus przy tym, że trudno się dostać do kosza, bo kosz jest super - ogromny, ale podczas użytkowania gondoli ciężko dostępny

My kupiliśmy wozek którego wcale nie zakładaliśmy początkowo. Na przedbiegach zaczęliśmy z polskimi firmami tako (moja siostra mega zadowolona) i tutek ( model grander Nowa edycja ) lub trido, mniejszy stolarz pi złożeniu Ale gorsza kolorystyka. Zakochana w wózku tutek grander wersja czerwono szara zaczęłam szukać opinii. I niestety reklamację ramy są nagminne, one się lamia! Amortyzacja super, koszyk zasownay bomba! Tkanina coś pięknego Ale ta rama i waga 15 kg plus dziecko i ewentualnie zakupy. I właśnie tu zaczął się problem zaczęłam rozmawiać ze znajomym (trochę snobowatym :p) zachwala strasznie swój wózek peg perego. Opowiadał jaki jest drogi magiczny i piękny. Pojechałam zobaczyłam i nie było mowy o innym. Lekki stelaż (koła niepompowane więc dlatego też lzejszy) super się prowadzi. Spaceroiwka składa się ze stelarzem. Kolory piękne. Wzięliśmy stelarz book plus a nie book plus s bo podobno te S skrzypia. Ogólnie wozek naprawdę godny polecenia. Cena wbrew temu co mówił znajomy, do przyjecia. My placilismy 2800 w lepszej tkaninie za 2600 tkanina jest troszkę gorsza. Wózek w sklepach typu świat dziecka faktycznie kosztuje 4000 tys Ale my kupiliśmy od hurtowni o wiele niższej cenie. Jeśli chodzi i wozek mura. Mi bardzo się podobał ale 1. Ciezarrrrr 2. strasznie buja się gondola, sprzedawca mi mówił ze to kwestia iż zaczep Jest tylko w 1 miejscu. Więc dla mnie odpada bo dziecko lataloby po całej gondoli. Choć wiadomo o fotelikachc maxi cosi są już legendy tak wozek to klapa według mnie.

a ja dalej się wacham z wózkiem znaczy między dwoma bebetto luca a riko rano . dobrze że jest jeszcze trochę czasu :) Oglądałam jeszcze bebetto holand ale niestety kolory które chce czyli brąz,cafe w holand jakieś takie nie jakie :(

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry