Czoperka ja mam przy swoim kola pompowane i przednie i tylnie (przednie mniejsze skretne) i dla mnie nie bylo zadnego problemu czy w zimie przez snieg, czy w lecie jakimis sciezkami. Wozek sprawowal sie rewelacyjnie. Z piankowymi to tylko przy spacerowce mialam ale to kiepskie porownanie bo znacznie mniejsze
reklama
Sempre
Fanka BB :)
Mamuska 88 czy jesteś zadowolona z buguaboo? Ja w zasadzie jestem zdecydowana na cameleon 3 , jeździłam nim po sklepie i prowadzi się super, jest lekki i łatwo się składa. Trochę obawiam się tych małych kółek z przodu, czy poradzą sobie na śniegu czy błocie, ale czytałam opinie że daje radę.
MamUśKaaa88
Sempre bardzo! Mam cameleona 2 i bede go teraz sprzedawac z ogromnym bolem serca(ale musze podwojny kupic). Ja rodzilam zima, wiec dwie zimy przelatalam z nim i na nasza zime tr male kolka byly spoko. A w razie czego zawsze mozesz dokupic terenowe i wymienic
myszkajoasia
Sempre witaj w klubie wózki tej firmy są super. Zamierzamy kupić bugaboo diesel jest boski :-) zamówiliśmy wczoraj :-)
myszkajoasia
Sempre
myszkaJoasia super kolor!!!a zamawiacie ze sklepu stacjonarnego czy internetowego?Ja brałam pod uwagę cały czarny, albo z pomarańczowa lub czerwoną budką, chcę żeby z wózka skorzystało też drugie dziecko.
A zamawialaś jakieś dodatki?ja myslę o parasolce i moskitierze a na zimę śpiworek.
A zamawialaś jakieś dodatki?ja myslę o parasolce i moskitierze a na zimę śpiworek.
MamUśKaaa88
Załączniki
Ostatnia edycja:
reklama
myszkajoasia
Sempre ze sklepu stacjonarnego. Cena niestety 5400 z dodatkami..
Podziel się: