reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki dla czerwcowych maluszków

Czoperka ja mam przy swoim kola pompowane i przednie i tylnie (przednie mniejsze skretne) i dla mnie nie bylo zadnego problemu czy w zimie przez snieg, czy w lecie jakimis sciezkami. Wozek sprawowal sie rewelacyjnie. Z piankowymi to tylko przy spacerowce mialam ale to kiepskie porownanie bo znacznie mniejsze :)

reklama
Ja piankowe też miałam przy spacerówce i się zużyły tzn. starły, dlatego wolę pompowane bo tam zawsze można wymienić oponę czy dętkę.

Mamuska 88 czy jesteś zadowolona z buguaboo? Ja w zasadzie jestem zdecydowana na cameleon 3 , jeździłam nim po sklepie i prowadzi się super, jest lekki i łatwo się składa. Trochę obawiam się tych małych kółek z przodu, czy poradzą sobie na śniegu czy błocie, ale czytałam opinie że daje radę.

Sempre bardzo! Mam cameleona 2 i bede go teraz sprzedawac z ogromnym bolem serca(ale musze podwojny kupic). Ja rodzilam zima, wiec dwie zimy przelatalam z nim i na nasza zime tr male kolka byly spoko. A w razie czego zawsze mozesz dokupic terenowe i wymienic;)

O taki

Załączniki

• 1422358385395.jpg
    1422358385395.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 87
myszkaJoasia super kolor!!!a zamawiacie ze sklepu stacjonarnego czy internetowego?Ja brałam pod uwagę cały czarny, albo z pomarańczowa lub czerwoną budką, chcę żeby z wózka skorzystało też drugie dziecko.
A zamawialaś jakieś dodatki?ja myslę o parasolce i moskitierze a na zimę śpiworek.

Sempre taki
DSC_4577.jpgi dodatkowo na spacerówke mam nakładkę paul franka DSC_4566.jpg więc siedzisko może być brązowe albo kolorowe :)

Czoperka tak, w prawdzie nie codziennie, bo mieszkamy w mieście, wiec na miejskich drogach się sprawdzał, ale zdarzało się
myszkajoasia fajny kolorek!

Załączniki

• DSC_4577.jpg
    DSC_4577.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 108
  • DSC_4566.jpg
    DSC_4566.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 96
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry