reklama
Właśnie pan wózkowy napisał maila z pytaniem czy wózek do mnie dotarł... znak to, że wysłał:-). Jutro będę czatować na listonosza, a potem rzucę się na wóz z aparatem!
Wanienki ciągle nie mam, ale M obiecał, że on się tym zajmie... ciekawe co z tego wyjdzie;-). Łóżeczko ma rozstawić jak będziemy z małą w szpitalu.
Ciągle nie mam poscieli, tylko przescieradło, poduszki w sumie maluch nie potrzebuje, a i pod kołdrą może być na razie za ciepło. Śpiworek bedzie rządził w łóżeczku:-)!
Wanienki ciągle nie mam, ale M obiecał, że on się tym zajmie... ciekawe co z tego wyjdzie;-). Łóżeczko ma rozstawić jak będziemy z małą w szpitalu.
Ciągle nie mam poscieli, tylko przescieradło, poduszki w sumie maluch nie potrzebuje, a i pod kołdrą może być na razie za ciepło. Śpiworek bedzie rządził w łóżeczku:-)!
Majeczko łóżeczko i szafa śliczne jak z bajki
Behemotku czekam na zdjęcia wózeczka długo czekałaś ale za tę cenę było warto
Magdziarka wanienka rzeczywiście super praktyczna:-)
Ja mam wszystko poprane i schowane, poszewki muszę jeszcze przeprasować ale to jutro dziś byłam wypluta po wizycie w stolicy
Behemotku czekam na zdjęcia wózeczka długo czekałaś ale za tę cenę było warto
Magdziarka wanienka rzeczywiście super praktyczna:-)
Ja mam wszystko poprane i schowane, poszewki muszę jeszcze przeprasować ale to jutro dziś byłam wypluta po wizycie w stolicy
Behemott czekam na ten wózek niecierpliwie.:-)
Co do wanienki wrzuciłam tu na wątek zdjęcia tej, o której rozmawiałyśmy i uważam , że jest super;-)
Tak, kochana, dziekuję za zdjęcia, pokazałam M, mam nadzieję, że dobrze spożytkuje ten widok ;-)
Ja tez mam kocyki i inne po małej więc wyjdzie w praniu co tam jeszcze brakuje ale to będzie sugestia dla gości co ewentualnie mają kupić
Włąśnie dlatego już przestaję szaleć z kupowaniem. Choć czasem mnie napada schiza: na pewno nie starczy mi ubranek (wszystkie będą brudne/ za małe/ za duże/ za cinenkie- będzie zimno/ za grube- będzie gorąco... znikną w tajemniczych okolicznościach;-)), na pewno mam za mało pieluch, na pewno...
reklama
marlena nad
:)
Majeczko bedziesz spala jak ksiezniczka sliczny pokoik rodzice ci zrobili