reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

Poprosze o nazwe firmy leżaczka poszperam na necie

Aniknulko polecam Ci zakupy na ebay. Ostatnio mąz zamawiał zegarek z USA..a ja przy okazji poszperałam i oglądałam rzeczy dziecięce i np karuzela z Fisher Price była z Niemiec tańsza o prawie 100zł może i z leżaczkami jest podobnie.;-)

reklama
Marlena ja w tamtym tygodniu skończyłam szkołę rodzenia i w sumie jestem zadowolona - trwała ona 4 tygodnie- jak masz możliwość to idź, ja najchętniej pochodziłabym na te ćwiczenia bo one są rozluźniające i może fizycznie jesteś po nich zmęczona to psychicznie odpoczywasz od wszystkiego. Jedna dziewczyna ze mną chodziła już była w 9tym miesiącu i nie dotrzymała do końca, ale była zadowolona ze szkoły :-)

Magdziarko dzięki za namiary stronki z pewnością przejżę i może znajdę coś ciekawego:tak:
Azile torba już prawie spakowana (moje rzeczy są ale maluszkowe chcę jeszcze przejżeć)

Ja ręcznik dla maluszka spakowałam, ale dlatego, że w szpitalu o to proszą (albo ręcznik albo pieluszki flanelowe - coś do wytarcia).
A szkołe rodzenia chodziłam i w pierwszej ciaży i teraz. Z tym, że teraz tylko na ćwiczenia. I bardzo to sobie chwalę. U mnie położna na szkołe rodzenia przyjmuje najchętniej w 7 lub 8 miesiącu ciąży.

Marlena zalezy na jakie zajecia sie w tej szkole rodzenia zapisalas bo u mnie byl osobno taki kurs karmienia porodu i opieki nad maluszkiem a osobno zajecia relaksacyjne i tam bylo wiecej cwiczen...ja chodzilam pod koniec kwietnia i byly akurat same mamy na czerwiec..wg mnie warto :-) sam fakt ze obejrzalam sobie porodowke i wiem przynajmniej czego sie spodziewac :-)

Dziekuje bardzo za odpowiedzi dotyczace szkoly rodzenia ide tam we wtorek,sprobuje jak bedzie ciezko to zrezygnuje,ta szkola jest za darmo przysluguje wszystkim ciezarnym sama niewiem co mnie czeka no coz zobaczymy,dziekuje jeszcze raz za szybka odp;-)

Przed chwilą mężulek dzwonił, że zamówił wózek i jak dobrze pójdzie pod koniec tygodnia juz będzie :tak::-):-):-) co prawda w domu nie ma na niego miejsca, ale wyciągnę z gondolki materacyk do prania, a resztę ładnie się zabezpieczy folią i schowamy do garażu. A jak już wszystko będzie w domu gotowe, to przyniesiemy i wywietrzymy :tak:

Nareszcie coś się ruszyło :sorry2:

Ja rozstawiłam łóżeczko i już mnie korci żeby pościelkę położyć ale jeszcze zdąży się zakurzyć. Jestem taka niecierpliwa :-) Dobrze Mata że i u ciebie ruszyło ,lepiej już mieć choć w garażu :-)

reklama
Jak człowiek siedzi w domku to już świrka dostaje , moja siostra rozłożyła z miesiąc wcześniej a potem prała bo się zakurzyło :-):-):-)

Do góry