reklama
My nie kupujemy monitorka..nie ma takiej potrzeby maluszek będzie spał z nami w pokoju, więc myslę, że to zbyteczne urządzenie.
Co do wózeczka Bebecar to chyba Głuszek miała ten wózeczek to pewnie powie Ci coś więcej
Co do wózeczka Bebecar to chyba Głuszek miała ten wózeczek to pewnie powie Ci coś więcej
Julia!
Czerwcowa mama'08
Ogólnie to chodzi mi o ten model
http://www.swiatwozkow.pl/product_info.php/cPath/21_113/products_id/1100
http://www.swiatwozkow.pl/product_info.php/cPath/21_113/products_id/1100
agacinka;
jaki kolor wozu wybraliście? ja chyba zdecyduję się na chopper :-)
My ostatecznie wybraliśmy Grey/Apple - chociaż mnie strasznie kusił ten czerwoniasty Na żywo niestety nie widziałam tego koloru, ale przeglądałam próbki materiałów Emmaljungi. Zresztą, zawsze marzyłam o zielonym wózku ;-)
Dziewczyny,a co z monitorem oddechu,kupujecie?
Właśnie dzisiaj rozmawialiśmy na ten temat w szkole rodzenia - położna powiedziała, że taki monitor ma sens właściwie tylko w przypadku wcześniaków, ewentualnie dla dzieci, które mają stwierdzony niedorozwój układu oddechowego przy porodzie. Nas przekonała, chociaż właściwie i tak nie planowaliśmy zakupu.
Ja miałam zamiar kupić ale pójde za radą Agaciny i poczekam na ten temat na szkole rodzenia. Dzis mieliśmy zajęcia typowo organizacyjne na przyszłych będziemy zwiedzać sale, ćwiczyć, uczyć się przewijania, karmienia, itp.
Julia ja mam Bebecara i jestem tak średnio zadowolona ale głównie za wzgledu na stelaż - w Style AT jest inny stelaż wiec ci nie powiem nic na temat tamtego stelaża.
MOgę ci powidzieć tak:
gondola jest super - duża, dziecko się zmieści podobno nawet do 8 miesiąca (koleżanka tak woziła) - natomiast Marysia przestała korzystać jak miala 3 miesiace bo nienawidziła już jeżdzić a jak miała 8 to już mi lazić zaczeła więc gondola w jej przypadku to nieporozumienie. Ale spała w niej przez 3 miesiace. Ma funkcję kołyski.
reszta jutro bo już łyknełam fenoterol i pedze spać.
MOgę ci powidzieć tak:
gondola jest super - duża, dziecko się zmieści podobno nawet do 8 miesiąca (koleżanka tak woziła) - natomiast Marysia przestała korzystać jak miala 3 miesiace bo nienawidziła już jeżdzić a jak miała 8 to już mi lazić zaczeła więc gondola w jej przypadku to nieporozumienie. Ale spała w niej przez 3 miesiace. Ma funkcję kołyski.
reszta jutro bo już łyknełam fenoterol i pedze spać.
reklama
kacha381
Czerwcowa mama'08
A ja juz kupilam monitor oddechu. Kuba spal z nami ale i tak mialam schize na maksa wciaz patrzylam czy oddycha. Ale to pewnie przez ta historie dziewczyny ktora przetylam na bb. Niestety jej coreczka zmarla a byla calkowicie zdrowa. Chyba miala 4 misiace. Do tej pory mam to w pamieci.