reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

agcinka;
ja też zerkałam na ten czerwony :-D z tym, że widziałam go tylko w katalogu... Wiem, że kolory się różnią od tych właściwych - i w sumi to tego mojego wybranego nie widziałam ,,na żywo''. Mam nadzieję jednak, że będzie ładny

reklama
Spróbuj popytać o te próbki materiałów - nie wiem, czy w Szczecinie je mieli (oglądaliśmy Emmaljungę w Ta-To przy Mieszka I), ale w Koszalinie w dużo mniejszym sklepie mieli cały zestaw. Porównywałam próbki z wózkiem, który stał w sklepie i wydają mi się miarodajne.

Głuszku dzięki za info, dam sobie spokój z tym wózkiem chyba,że zobacze go na żywca i mi się spodoba:sorry:

jak chcesz wiecej info to ci moge napisać ale daj znać czy chcesz wiedzec o nim coś wiecej czy nie bo mi się nie chce pisac po próznicy,
Ale ja bym go drugi raz nie kupiła tyle ci powiem.

Julia a myślałaś o IMPLAŚCIE BOLDERZE? Ja kupiłam i jestem zadowolona - waży 4-5 kg mniej od BEBECAR ( ten który oglądałam na stronce, która podałaś waży z gondolą 17 kg) są w podobnej cenie mój kosztował 1590 zł ze spacerówką (nosidełko - fotelik 350 zł). Zdjęcie znajdziesz na wcześniejszych stronkach. Nie namiawiam ale zawsze warto zobaczyć (ma duża kolorystykę, gondola 80 cm, pompowane koła, łatwy do złożenia. Podobała mi się też Emmaljunga.

Głuszek to co napisałaś mi wystarczy,wiesz najlepiej bo z niego korzystałaś:tak:
Aniknulka oglądałam Twój wózeczek, bardzo zgrabny i ma ładne kolorki ale ja szukam czegoś innego musze mieć 4 duże koła i dobrą amortyzacje najlepiej na pasach lub wachaczach,a no i waga wózka też nie gra roli, wiesz ja mieszkam na wsi,będe jeżdzić więc polnymi drózkami,jeśli będe w mieście to jedynie na zakupach.Ostatnio myślałam żeby kupić używany wózek bo nowego to na te drogi szkoda:baffled:

Julia ja jestem zdecydowana na używany, mi szkoda kaski na nowy. Na alegro mozna kupic używane nawet na gwarancji za połowę ceny. Ja nastawiona jestem na Bartatina, Roan Marita lub Inglesina.

reklama
Do góry