reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

Ja tak jak Joasia - kupuję nową Emmaljungę Duo Combi, a właściwie kupuje nam teściowa. Co do fotelika to jeszcze ostatecznie się nie zdecydowaliśmy; wahamy się między Maxi-Cosi Cabrio Fix (w 2007 roku jako pierwszy i jak na razie jedyny fotelik uzyskał 5 gwiazdek w międzynarodowych testach bezpieczeństwa, ale jest drogi) a Chicco Synthesis XT-Plus (4 gwiazdki i cena dużo rozsądniejsza). Maxi-Cosi wpina się do naszego wózka, ale stwierdziliśmy, że raczej i tak nie będziemy korzystać z tej opcji i zdecydujemy się na Chicco.

reklama
Magdziarka wózek już w domku?
Z wózeczkiem jest taka sprawa, ze w poniedziałek dzwonię z zamówieniem(tzn facet już wie, że chcę Teutonię) ale mam podać kolor. Będę czekała na wózeczek około 4 tygodni. Tyle na wózek będzie oczekiwał ten człowiek( pracownik fabryki). Ale myslę, że warto. Po pierwsze w sklepie bym zapłaciła za ten wózek ze wszystkimi akcesoriami około 3000 tutaj zapłacę 1700, po drugie wózek ma 3-letnia gwarancję...No zobaczymy jak sięto wszystko potoczy na pewno dam znać jak już wózeczek będzie!

Marta, śliczny ten sweterek :tak::tak:
Spojrzałam na te stonki ciuszkowe i rzeczywiście ceny świetne. Chyba coś Wojciaszkowi kupię.

dzisiaj właśnie wróciło nosidełko więc trochę kaski się zaoszczędzi :tak: chociaż muszę go dokładnie obadać, czy jeszcze się nadaje, bo to już chyba 4 dziecko z niego korzysta :sorry2:

a ja wciaz czekam na przesylke z moja kolyska
kolezanka zapakowala mi tez kilka pizamek - ale nie takich pajacykow jakie sa u nas - tylko takich...hmmmm - bez nozek - tylko dluuuugie sukienki zakonczone gumka u dolu. Podobno bardzo praktyczne zwlaszcza w nocy gdy trzeba dzidzi zmienic na spiaco pieluszke - tylko kieca w gore. I faktycznie - pamietam ze odpinanie zatrzaskow budzilo moje dzieci;-)

Witam wieczorem! Ja już grubsze zakupy mam za sobą i jestem obecnie na etapie szablonów na ścianę do pokoju maluszka. Znalazłam kilka w necie ale jutro przejade się do Leroya

Milka wiem o czym mówisz mam pare takich spioszków zakończonych gumką,dostałam je w paczce 6 lat temu dla Eryki ale ona urodziła się w listopadzie i było troszke zimno,a ona nie lubiła spać przykryta,no i stąd mało używane.Teraz pewnie się przydadzą:tak:

reklama
Creedka ja z początku też byłąm nastawiona na Tako City Voyager, ale przeraziła mnie waga tego wózka - 21 kg, nie wiem ile waży Twój typ, moż epodobnie. Zdecydowaliśmy się na lżejszy (11-14 kg) Implast Bolder. Musisz pojechac do sklepu i sama ocenić co będzie praktyczne i wygodne dla Ciebie. W końcu to Ty najwięcej czasu i siły będziesz przeznaczac na jego dźwiganie.:tak:

Do góry