reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

U mnie nadal w głowie rozmyślania na temat wózków:sorry:
Byłam w mieście w komisie babka tam miała Inglesine ale magnum no i fajnie się bujała,miała ładne kolorki ale kółka przy jeżdzie tak się kolebotały w ósemki:eek::-D
Potem poszłam do sklepu i tam znowu była moja Bartatina w nowych kolorach i na paskach,oglądałam przymierzałam się do niej itd. (też tak macie?) Rozmawiałam z tą panią i ona powiedziała,że mogę zamówić sobie Bartatine w maju i odebrać ją dopiero po narodzeniu dzidzi,fotelik do wózka też.Gdyby się coś z nią działo to mam gwarancje i zaprowadzam wózek do nich do sklepu a oni robią reszte.A no i nie jest tak żle z wypinaniem gondolki ze stelaża idzie łatwo:tak:
Znowu z tą Inglesiną to mam news,że znalazłam taką ładną w necie za 650 zł ale musiałabym po nią kawałek jechać,ma firmowy fotelik,gondole i spacerówke ale boję się,że pojade taki kawał,a ona znowu będzie miała koślawe koła albo jakąś wade ukrytą,a na gwarancji to już pewnie nie jest i co zrobię jak się rozwali:eek:...Co radzicie?

reklama
Kiedyś milkaa radziła mi pamiętam....i tak np ja miałam w planach wypad do Warszawy, runda po komisach i np umówienie się z ludźmi z Warszawy, którzy mieli wystawione wózki na allegro. Jak się nie uda no to wdety trzeba szukać w swoim mieście. To taki przykład.....A w Warszawie jest sopro komisów i myslę, że coś można wybrac. Niektóre komisy mają strony internetowe . MOzna pooglądać
BABY & MAMA SHOP
komis dziecięcy

ul. KEN 21 (Komisji Edukacji Narodowej 21) blisko stacji metra Kabaty - Warszawa - Ursynów
obok Polbanku

tel. 0 22 407 73 53
0 501 189 878
e-mail: bms1@op.pl

www.babymamashop.blogspot.com

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]NASZ ADRES: [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]DOM HANDLOWY BX - I piętro[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]ul. Kondratowicza 25 [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif](róg Łabiszyńskiej i Kondratowicza)[/FONT]
[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]tel. (22) 811-29-28 lub 0601-250-833.
Czynne 6 dni w tygodniu
(pon. - pt. w godz. 12-19; sob. w godz. 10-14)
[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]
ABC KOMIS

Zawsze można zadzwonić i zapytać czy mają to co Cię interesuje i za ile i może zdjęcia mają

adres: Warszawa ul. Remiszewska 1 Czynne pn-pt: 12-19, sb: 11-16
tel. 0 601 255 656
tel. 0 698 693 546

tel. 0 22 498 57 53
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif] e-mail: komis_zuczek@interia.pl[/FONT]
http://www.zuczek.com.pl/kontakt.htm
[/FONT]

Magdziarka dziękuję za podpowiedź. :-)
Byłam w TESCO i kupiłam bodziaki 3-6 mcy i 6-9 mcy (dwie sztuki po 9 zeta) okazja. Dokupiłam też 3 pajace 3-6 mcy (3 za 39 zł) i łapki niedrapki. Za wszystko zapłaciłam 60 zeta. Tych bawełnianych kocyków już nie było, były tylko polarowe różowe i wściekły żółty więc nie kupowałam.
Po Świętach doślą mi z netu jeszcze kilka rzeczy a resztę dokupię na stadionie lub Maximusie.:tak:

Dzięki Magdziarko tylko ja muszę poszukać czegoś w Poznaniu bo mieszkam pod Gnieznem( w Gnieznie nic nie ma:no:) Na Ciebie zawsze można liczyć:tak:

A ja moje drogie właśnie wczoraj skończyłam pranie i prasowanie ciuszkow dla dzidzi:-D Okazało się że tyle się tego zrobiło że chyba synuś nie zdąży wszystkiego ponosić:szok:. Tak kupowałam, kupowałam, chowałam na dno szafy a jak powyciągałam wszystko to się za głowę złapałam. A jeszcze ostatnio na internecie kupiłam sporą paczkę używanych ciuszków i teraz czekam na nią. Szok!!!!!!
Dałam sobie zakaz oglądania maluszkowych ciuszkow bo cały czas mnie korci żeby kupić. Tak więc u mnie komplet ubranek czeka w szafie.
A co kupujecie maluszkowi na wyjście ze szpitala??? Ja sama nie wiem czy kupować coś nowego czy np. zabrać dzidzię ze szpitala w jakimś kombinezoniku.
Podsuńcie mi pomysł proszę:-)

A co do wózka to narazie zdecydowana jestem na x-lander xa. I mam nadzieję że to już ostateczna decyzja. Oglądałam w sklepie. Lekko się prowadzi, gondolka zgrabna. Nie zdąrzyłam obejrzeć spacerówki bo mój Kacperuś dostał szału i musiałam go ewakuować ze sklepu.
Jeśli słyszałyście coś na temat x-lander xa to dajcie znać nieważne czy dobre czy złe opinie. Może ktoś z Waszych znajomych ma.

agusia;
ja podobnie z tymi ciuszkami - kupowałam, kupowałam i mam teraz tyle, że hej :-D ale cóż, będzie w co przebierać :-) Sobie teraz nic nie kupuję, to niech Dzidzia ma :-)

A co do wózka to narazie zdecydowana jestem na x-lander xa. I mam nadzieję że to już ostateczna decyzja. Oglądałam w sklepie. Lekko się prowadzi, gondolka zgrabna. Nie zdąrzyłam obejrzeć spacerówki bo mój Kacperuś dostał szału i musiałam go ewakuować ze sklepu.
Jeśli słyszałyście coś na temat x-lander xa to dajcie znać nieważne czy dobre czy złe opinie. Może ktoś z Waszych znajomych ma.
Ja bym wybrała ten wózek na 100%, gdyby nie to, że mam teutonię za pół ceny( wózki podobne w konstrukcji) X-lander jest lekki. Ma super rączkę przy budce gondoli bardzo wygodnie się to nosi. PIekna wyściółka w spacerówce..i chodzi jak po maśle. Pdobno bardzo dobrze się użytkuje. Tyle wiem!

reklama
Dzięki Magdziarko tylko ja muszę poszukać czegoś w Poznaniu bo mieszkam pod Gnieznem( w Gnieznie nic nie ma:no:) Na Ciebie zawsze można liczyć:tak:
Adresy komisów Poznań
Komis dzieciecy-Puchatek
Miejscowość: POZNAŃ
Kod pocztowy: 61-638
Adres: OS. POD LIPAMI 14
ico_email.gif
Wyślij e-mail
ico_telefon.gif
Telefon: 609033977
ico_strona_www.gif
Strona WWW:
puchatek-komisdzieciecy.wizytowka.pl/