reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

reklama
Mata skarbie nie denerwuj się przeciez ja nie specjalnie:tak:
Ja się nie denerwuję ;-) tylko nie wiem czemu raz mozna wkleić linka, a potem już nie :baffled:
Mam nadzieję, że coś da się z tego wykorzystać ;-)

A tak ostatnio pogrzebałam w necie i jeśli któraś ma w mieście sklep sieci PEPCO to teraz mają tam przeceny bodziaków (chyba nie całe 5 zł) i pajaców (niecałe 10zł) :-)

Mata ja już buszuję po necie:-D tez się wkurzałam jak nie mogłam czegoś wkleić, ale najważniejsza nazwa resztę się znajdzie:tak:

Jeszcze raz dziękuję za namiary:tak: w kwietniu mam zamiar przejechać się na stadion, ale chcę sobie sprawdzić ceny żeby nie przepłacać:tak: (ale ekonomistka he he)

Nareszcie dobrnęłam do końca sweterka, no prawie do końca, bo guziczki trezba jeszcze przyszyć i zapięcia porobić, ale na razie nie mam już do tego weny :sorry2:
Uwaga, uwaga robótek odsłona pierwsza:-D:-D:-D (mój pierwszy w życiu sweterek :tak::-D):

reklama
Magdziarka świetne te wózeczki ! Bardzo mi się podobają i przyznam szczerze że jestem w trakcie szukania wózka dla swojego synka. Czy mogłabyś podać jakiś link gdzie mogłabym zobaczyć te wózki. Chodzi najlepiej o stronę tej firmy. Dodatkowo nie będę ukrywała że chodzi mi też o cenę wózka.

Wózeczek to Teutonia. Strona producenta tutaj:Teutonia - Producent w

Do góry