reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

Marlenko Dobrusia juz ma 23 :cool2: od razu sobie te butki upatrzyła, dobrze, że był jej numer :rofl2: bo ja bym woalła jakies fioletowe, no powiedzmy że mają fioletowe rzepy ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Matuś... sliczne buciki:tak:
Paulinka ma nózkę rozm. 20:zawstydzona/y:takie malutkie dziewaczece widze...
Ale butki na jesien kupiłam juz 21 choc ma luz w nich jeszcze spory:tak:

Mata a zwróciłas uwagę czy były też w wersji dla chłopaków?:happy:
Wojtek ma adidaski, ale myślę, że będę mu musiała jeszcze coś kupić bo nóżka mu rośnie szybko, teraz ma 22/23

Mejdija dla chłopców było chyba nawet więcej adidasków niż dla dziewczynek :tak: a niektóre takie świetne, że chciałam małej coś wybrać :tak:
Oj tak tak :tak: wlasnie wczoraj bylismy w ccc i wybor spory :tak:
Ale kupilismy malej tylko buciki do sukienki na chrzest, niestety nasz niecierpliwiec nie dal sobie pomierzyc wiecej par :zawstydzona/y: Wiemy za to gdzie uderzyc po adidaski :tak: Jak zrobie fotke to wkleje fotke...

Zulol nosi się w rozmiarze 20 w porywach 21:-D:-D teraz ma adisadki Umbro biało RÓŻOWE:-D:-D:-D:cool2::cool2: ale już upatrzyłąm jej śliczne buciki właśnie udowadniam;-);-);-) mojemu M jakież to one są jej niezbędne. M ostatnio stwierdza że mała ma po mamusi zamiłowanie do butów, i to go przeraża:-D:-D:-D

reklama
Do góry