reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

reklama
Normalnie dyskryminacja forumowiczek które pozno siedziec na bb nie mogą- Marlenka ja też chce zobaczyc zdjęcia w płaszczyku! Czekam na zamkniętym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:angry::-)

Daruunia i jak zadowolona jesteś z suszarki do włosów ? mogłabyś przypomnieć co tam kupiłaś za suszarę - przymierzam się do kupna i się zastanawiam

reklama
Dzieki a ja już prawie kupiłam pierścionek na allegro hahaha
Ale co fajna jest ? zadowolona jesteś ?

Tak Kasiu jestem bardzo zadowolona- włosy w 10 minut suche i uniesione, możesz też sobie lekko podkręcic, ale że ja mam kręcone to do końcówek używam prostownicy, ale o0gólnie pasuje mi że jest chłodne powietrze- co nie niszczy tak włosów no i jest jonizacja... także polecam... moja siora i moja mama też ją mają i też są zadowolone :tak::-)

Do góry