reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

Dzięki Daruunia , muszę kupić coś porzadnego bo co prawda moja za 30 zeta śmiga ładnie jak na moją eksploatację co 2 dzień ale nie ma właśnie zimnego powietrza a moje włosy po tym rozjaśnianiu są nieco wysuszone.

reklama
No to na rozjaśniane włosy bardzo się przyda ze względu na jonizację, chyba ze chcesz kupic normalną suszarkę tez z nawiewem chłodnym i jonizacją, to zalezy czy będzie Ci się chciało za każdym razem używac tej lokówki... mi tam czasmi się nie chce :-p ale jak gdzieś idę to obowiązkowo! No bo jak siedzę z Bartem w domu to po co mam robic ta lokówką, zwiąże w kucyk i gitara :-)

Ja to mam zawsze starannie ułożone włosy , mam na tym punkcie fiioła i podkręcam i susze i cuduję co 2 dzień
mam tez z taką końcówką ale się nie obraca i jest za mała a ssuszarka i szczota sa mniej wygodne

kupilismy dziś małej nowe butki, bo sandałki juz za ciasne. teraz na jesień wzięliśmy adidaski w ccc, wyprofilowane ze skórką w środku za całe 26 zł (nie ma jak to miec zniżki :cool2:), małej tak sie spodobały, że nie dała sobie ich ściągnąć:szok:, modelka:-D a i mi się udało w końcu kupić buty, az w szoku byłam, bo zobaczyłam, przymierzyłam i ok, jak ja uwielbiam takie zakupy :-D

reklama
Do góry