reklama
Magdziarko a jak się sprawuje Wasze Maxi Cosi ??
Basiu wszystko dobrze. Fotelik obszerny, łatwo się wszystko zapina, bo fotelik z bazą jest wpiety na stałe czyli tylko zapinam Antosia pasami.Nie rusza się i nie przesuwa jest stabilny. W zasadzie na plus i cena nie najwyższa.
Ewunia nie chodziło mi o pełne zakrycie paluszków a jedynie o paseczek okrywajacy paluszki. Tak maja te butki, które kupiłam dzisiaj
No i powinny być do kostki, żeby dobrze małe nóżki trzymały.
mata-kow
mama do kwadratu :)
i z zakrytą kostką ;-)No i powinny być do kostki, żeby dobrze małe nóżki trzymały.
i z zakrytą kostką ;-)
No właśnie toto miałam na myśli
marlena nad
:)
Basiu cudne buciszonki;-)
mata-kow
mama do kwadratu :)
A ja raz jeszcze podnosze temat spacerówek.
Mąż po ostatnim wypadzie na zakupy z małą do miasta stwierdził, że musimy kupić lekką spacerówkę, co by do auta szybko wsadzić i wyciągać jak zajdzie potrzeba.
No i mam dylemat jaką kupić. Jest sens kupowac taką typowa parasolkę, jak za max rok czasu i tak będzie trzeba kupic spacerówkę zamiast tej spacrówki z wózka wielofunkcyjnego? Czy lepiej kupic juz sensowniejszą? Tylko którą (mamy małe auto, żeby bez problemu się zmieściła )
Mądre, doświadczone mamuśki doradźcie proszę
Mąż po ostatnim wypadzie na zakupy z małą do miasta stwierdził, że musimy kupić lekką spacerówkę, co by do auta szybko wsadzić i wyciągać jak zajdzie potrzeba.
No i mam dylemat jaką kupić. Jest sens kupowac taką typowa parasolkę, jak za max rok czasu i tak będzie trzeba kupic spacerówkę zamiast tej spacrówki z wózka wielofunkcyjnego? Czy lepiej kupic juz sensowniejszą? Tylko którą (mamy małe auto, żeby bez problemu się zmieściła )
Mądre, doświadczone mamuśki doradźcie proszę
O widzisz głuszku my też już w parasolce..chociaż przyznaję z sentymwntem że spacerówka od teutonii była na medal pod każdym względem wyłączając wagę. My mamy baby Design Espiro, taki
http://www.familyshop.com.pl/towar.php?id_tow=647&id_kol=6
http://www.familyshop.com.pl/towar.php?id_tow=647&id_kol=6
reklama
marlena nad
:)
Michasiu,Antosiu,ale macie fajne bryki
Mata ja niewiem jak to jest dokladnie w Polsce,ale ja Ci doradze zwykla parasolke
Mata ja niewiem jak to jest dokladnie w Polsce,ale ja Ci doradze zwykla parasolke