reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

reklama
A jakie macie stronki z takimi ramkami ? poproszę o jakieś info :-)
ja w picasie szukam, pisze mascaras digitales i wybieram :-p
tu przykład:
Picasa Web Albums - MANUALIDADES - marcos,frebies#
warto przejrzec inne albumy, bo często i tam sa fajne rzeczy :tak:

no i zaproszonka wydrukujemy w domku na lepszym papierze (jak nasza drukarka da radę :sorry: a jak nie, to mąż puści w pracy, będzie tego raptem kilka egzemplarzy, bo my tak kameralnie imprezkę robimy ;-))

Martucha ja Ci dam te nasze namiary na dniach ok? Bo jeszcze wszystkiego do końca nie wiemy, pogadam z teściówką i dam Ci znac ;-);-)

Martus widze ze jest oblatana w tym Picassei ja tam nie wiem jak szukac Potrzebuje wzor na kartke slubna. dzieci z Kingi klasy zostaly zaproszone na slub do swojej pani i trzbe zrobic wlasnie jakas fajna karteke i wydrukowac zeby mogły sie podpisac wszystkie.

reklama
Do góry